Kanal D'nin yeni dizisi 'Hayatımın Aşkı' ne zaman başlıyor

'Hayatımın Aşkı' dizisinden ilk görüntüler geldi. İşte yeni diziden detaylar...

Google Haberlere Abone ol
Kanal D'nin yeni dizisi 'Hayatımın Aşkı' ne zaman başlıyor

Hürriyet'te yer alan habere göre, Kanal D'nin yeni dizisi Hayatımın Aşkı sürpriz oyuncu kadrosu ve hikayesi ile merak konusu oldu. Çok yakında başlayacak olan dizinin başrollerinde Hande Doğandemir ve Serkan Çayoğlu yer alıyor. İşte Hayatımın Aşkı dizisinden ayrıntılar...



Güçlü oyuncu kadrosu ile yayın hayatına merhaba demeye hazırlanan dizinin sürprizlerinden biri de; ünlü yönetmen Ketche. Romantik Komedi filmlerinin ve dillere pelesenk olan birçok reklam filminin yönetmenliğini yapmış başarılı isim Ketche, ilk defa bir dizi için yönetmen koltuğuna oturdu.



Çok yakında ekrana gelecek olan dizinin genel hikayesi ise şöyle;



Gökçe, Ajans 237 reklam ajansında çalışan hiç evlenmemiş bir kızdır. Bütün arkadaşları evlenmiş ya da evlenecek olan Gökçe’nin bu durum, artık canına tak etmiştir. Uçarı kaçarı yoktur. Kendisine bir sevgili yapacaktır ve o adamda Ajans 237’nin sahibi Demir olacaktır. Demir’e giden yolda Gökçe’nin müttefiki Kaan’dır. Hayatının aşkını bulmak için çıkılan bu zor yolda Gökçe, Demir ve Kaan hiç tahmin etmedikleri maceralar yaşayacaklardır.



İşte dizi setinden ilk görüntüler:

"Kanal D'nin yeni dizisi 'Hayatımın Aşkı' ne zaman başlıyor" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin