Kanal D'nin yeni dizisi ekran yolculuğuna başlıyor

Kanalın yeni komedi dizisi bu akşam izleyiciyle buluşuyor.

Google Haberlere Abone ol
Kanal D'nin yeni dizisi ekran yolculuğuna başlıyor

Kanal Dnin başrollerini, Sermiyan Midyat, Devrim Yakut, Melisa Sözen, Murat Başoğlu, Burcu Gönder, Gülhan Tekin, Erdal Tosun, Taner Rumeli, Duygu Yetiş, Köksal Engür, Durul Bazan, Onur Buldu, Çiğdem Tunç, Caner Alkaya ve Sera Tokdemir’in paylaştıkları yeni komedi dizisi “Anasının Oğlu” bu akşam (8 Ağustos Cuma) saat 20.00’de ilk bölümü ile ekrana gelecek. 



Sermiyan Midyat’ın hem senaryosunu yazdığı, hem de başrolünde oynadığı 'Anasının Oğlu' Güneydoğulu bir aşiret ağası olan Cano Derikfan’ın, annesiyle yaşadığı torun kavgalarının ardından, yolunun İstanbul’a düşmesiyle bol kaos ve kahkaha içeren hikayesini ekrana taşıyacak. 



BKM Film/ Necati Akpınar imzalı dizinin ilk 2 bölümünün yönetmenliğini Sermiyan Midyat yaptı. Yönetmenlik koltuğuna 3. bölümden itibaren Sibel Kocataş oturacak.



Dizinin ilk bölümünün konusu şöyle:

Derikfan Aşireti’nin ağası Cano; kendisine yüz vermeyen sosyetik komşu Lal’e  sırılsıklam aşık olmuştur ve artık resmen ona açılmaya karar vermiştir. Bu habere en çok sevinen ise bir torun sevdasıyla yanıp tutuşan annesi Sidar’dır. Elbette ne Lal’in ne de ailesinin bu durumdan henüz haberi yoktur. Ve asıl sorun kendisini göstermemiştir henüz. Muhasebecisinin kendisinden habersiz çevirdiği dolaplar yüzünden Cano’nun tüm mallarına el konmuştur. Derikfan Aşireti’nin koca ağası birden bire beş parasız kalır. İlk başta ufak bir şok dalgası yaratan bu durumun ardından, aile kendisini toparlamak için var gücüyle çalışmaya başlar. Ne var ki, sürprizler bitmez. Cano’nun kardeşi Fırat’ın sevgilisi Ece’yle birlikte kurduğu klinik de bu hengamede elden çıkmıştır. Artık Derikfanlar’ın hayatında yeni bir sayfa açılmıştır. Ancak en büyük şok daha kapıyı çalmamıştır. Ailenin reisi, 30 yıl önce Sidar, Cano ve Fırat’ı terk eden Abdurrahim geri döner. Pişmandır ve tek isteği kendisini affettirmektir. Ancak bunca yıl oğullarını bir başına büyüten Sidar, onun adını bile duymak istememektedir. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin