Kanal D’nin yeni dizisi 'A.Ş.K' bu akşam başlıyor!

Kanal D'nin yeni dizisi 'A.Ş.K' ilk bölümüyle bu akşam yayınlanacak.

Google Haberlere Abone ol
Kanal D’nin yeni dizisi 'A.Ş.K' bu akşam başlıyor!

Kanal D’nin başrollerini; Hazal Kaya, Aslı Tandoğan, Nebahat  Çehre, Hakan Kurtaş ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştıkları, yeni  dizisi “A.Ş.K” bu akşam ekrana gelecek.



Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, yönetmenliğini Ömür Atay’ın yaptığı, senaryosunu Evren Şit ve Serdar Soydan’ın kaleme aldıkları 'A.Ş.K', ilk bölümü ile saat 20.00’de yayınlanacak.



'A.Ş.K’ın ilk bölümünün konusu şöyle;



"Bir spor kulübünde tenis dersleri vermekte olan Azra Özak (Hazal Kaya), uzun zamandır birlikte olduğu Kerem Gürsoy’u (Hakan Kurtaş) yüzme hocası olarak çalıştığı kulübe aldırır. İki âşık çok mutludur. Artık evlenmelerinin önünde hiçbir bir engel kalmamıştır. Kısa süre içinde para biriktirip dünya evine girebileceklerdir.



Kerem, işe başladığı gün İstanbul’un en zengin ailelerinden birine mensup olan Şebnem Vural’la (Aslı Tandoğan) karşılaşır. Azra’nın da öğrencisi olan Şebnem, Kerem’i görür görmez bu genç adamdan etkilenmiş, ona yakın olmak için sudan korkmasına rağmen yüzme dersi almaya başlamıştır. Fakat işler, üçü için de yolunda gitmez.



Kerem’in babası Rıza intihar eder. Kerem, hem babasını kaybetmiş, hem de ödeyemeyeceği kadar yüklü bir borçla, parasını isteyen tefeci Orhan Arslan’la karşı karşıya kalmıştır.                                                               



Şebnem ise, Azra’yla tenis dersi yaparken aniden fenalaşmış, gittikleri hastanede genç kadının iki sene önce geçirdiği lenf kanserinin nüks ettiği ortaya çıkmıştır.Kader ağlarını örmeye, bu üç insanı ve gitgide ailelerini, sevdiklerini birbirine bağlamaya başlar. Azra, Kerem’i borç batağından kurtarmak için bir plan kurar. Şebnem ölümün kıyısında tutunacak bir el, bir umut arar kendine. Aşk bildiğini okur her zamanki gibi. Kahramanlarımızı kuralsız, yasaksız ve karanlık bir yola sokar.  



'A.Ş.K' ilk bölümüyle bu akşam (25 Eylül 2013) saat 20.00'de Kanal D'de yayınlanacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin