Kanal D'nin yeni bir dizisi daha belli oldu: 'Ah be Türkan '

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu kanalda yayınlanacak yeni diziyi köşesine taşıdı.

Google Haberlere Abone ol
Kanal D'nin yeni bir dizisi daha belli oldu: 'Ah be Türkan '

Milliyet gazetesinin TV köşesi yazarı Ali Eyüboğlu, bugünkü köşesinde Kanal D ekranlarında Ocak ayında başlayacak yeni bir diziyi duyurdu.



Ali Eyüboğlu, D Productions'un hazırladığı dizinin bir mahalle dizisi olacağını ve yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yapacağını ifade etti. Eyüboğu, kadrosnun önümüzdeki günlerde belli olcağınıda belirtti.



Ali Eyüboğlu'nun yazısı şu şekilde:



"D Productions’ın yeni yapımı “Ah Be Türkan”, ocak ayından itibaren Kanal D ekranında olacak. Dizinin yönetmeni Hamdi Alkan’dan projeyle ilgili tüyolar aldım



“Sersefil” adlı oyunun galasında karşılaştığım Hamdi Alkan’a bu aralar televizyona dair sürpriz bir atak içinde olup  olmadığını sordum. Çünkü Alkan son olarak TRT 1’de yayınlanan “Gurbette Aşk” dizisini yönetiyordu, bıraktı o işi...

Hamdi Alkan, ocak ayından itibaren Kanal D’de yayınlanacak yeni bir mahalle dizisinin yönetmenliğini yapacağını söyledi.

Alkan, “Dizinin yapım şirketi D Productions. Bir yandan daha önce ‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’nin çekildiği Beykoz’daki platoda yapım, bir yandan da cast çalışmaları sürüyor. Dizinin adı öyle mi kalır yoksa değişir mi bilemem ama şimdilik düşünülen isim ‘Ah Be Türkan’. Gökhan Horzum’un senaryosunu yazdığı dizi, İstanbul’un bir mahallesinde yaşananları anlatacak. Dizide kimlerin oynayacağı ise birkaç güne kadar belli olacak”



Ali Eyüboğlu'nun yazısının diğer bölümlerini okumak için tıklayınız


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin