KANAL D´NİN SABAH HABERLERİNİN BAŞARISI

Kanal D´nin sabah haberleri bugünlerde ratinglerde üst sıraları zorlamaya başladı. Medyatava yakından takip ettiği sabah haberlerinin başarısındaki sırrı ele aldı.

Google Haberlere Abone ol
KANAL D´NİN SABAH HABERLERİNİN BAŞARISI

Kanal D Bu Sabah Programı yeni yüzüyle sekizinci ayına girerken ratinglerde üst sıralara tırmandı. Bu Sabah Programı başarısını haberciler tarafından hazırlanıp sunulmasına borçlu.


Fatih Altaylı'nın Genel Yayın Yönetmenliğindeki Bu Sabah önce gündemdeki konularla ilgiyi yakaladı ardından sabah programları içinde sürekli ilk yüzde ratinglerde üst sıralarda yer almaya başladı.


Sunucular Ceyda Türel Erenoğlu ve Murat Güloğlu tam haberci. Ceyda'nın Cezvesi isimli programı Radyo D'de duymayanınız yoktur. Ceyda sabah haberleri sunuyor, ardından Radyo D'de program yapıyor.

Murat Güloğlu sabah programın ardından aynı zamanda Kanal D Haber Merkezinin sorumlu müdürlüğünü de üstlenen yılların tecrübeli bir televizyon muhabiri. Ankara'dan hergün programa canlı bağlanan Serkan Oral'ı da ayrıca akşam haberlerinde görüyoruz.

Serkan Oral bir yandan Bu Sabah programında konukları ağırlıyor diğer yandan Başkent Gündemi'yle o gün olacakları anlatıyor. Medyatava.net Kanal D'deki sabah haberelerini dikkatle izliyor..

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin