Kanal D'nin günlük dizisine hangi iki usta oyuncu katıldı?

Günlük dizi Hıçkırık, yakında Kanal D'de başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Kanal D'nin günlük dizisine hangi iki usta oyuncu katıldı?

Ünlü oyuncu Nurseli İdiz, geçtiğimiz aylarda aynı gün peş peşe hem Erhan Yazıcıoğlu ile rol aldığı "Aşk-ı Memduh" adlı tiyatro oyunundaki, hem de "Siyah İnci"deki rolünü kaybetmişti.



İkinci perdesine çıkamadığı için zor duruma düşürdüğü tiyatro ekibinden özür dileyen İdiz, "Siyah İnci"nin yapım şirketinin ise kendisine haksızlık ettiği öne sürüp mahkemeye başvuracağını açıklamıştı. Ünlü oyuncunun yeni projesi geçen günlerde belli oldu.



Nurseli İdiz, Kanal D için çekilecek olan "Hıçkırık" adlı günlük diziyle el sıkıştı. İlk kez günlük dizide rol almaya hazırlanan usta oyuncu, projeyle ilgili iddialı konuştu. Kerime Nadir'in aynı adlı romanından günümüze uyarlanacak olan dizinin yönetmen koltuğuna Fırat Gürsoy oturacak. Sevgi Birsel'in yapımcılığını üstlendiği projenin başrolünü ise yakışıklı yıldız Arda Hacıoğlu oynayacak.



Şehrin Melekleri dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Hacıoğlu'nun partnerini canlandıracak oyuncunun arayışı ise sürüyor. Kerime Nadir'in "Hıçkırık" romanı evlatlık verildiği evin tek çocuğu Nalan'a karşı tutkulu bir aşk besleyen Kenan'ın etkileyici hikayesini konu alıyor.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com



Posta Gazetesi yazarı Mesut Yar, bugünkü yazısında Nurseli İdiz'le birlikte usta oyuncu Selçuk Özer'in de kadroya dahil olduğunu kaleme almıştı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin