Kanal D'nin Çağan Irmak imzalı iddialı dizisinde kim kimi canlandırıyor?

Kanal D'nin yeni yılda ekrana getireceği 03 Medya imzalı "Gülizar" dizisinin çekimleri İzmir'den sonra İstanbul'da sürüyor.

Google Haberlere Abone ol
Kanal D'nin Çağan Irmak imzalı iddialı dizisinde kim kimi canlandırıyor?

Çağan Irmak'ın yönettiği "Gülizar"ın senaryosunu efsane dizi Asmalı Konak'ta da beraber çalıştığı usta senarist Mahinur Ergun kaleme alıyor. Dizinin başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah, ünlü süt markası Günsüt imparatorluğunun patronu Mehmet Rıfat Sepetçi'nin gizli aşkından doğan kızı olarak seyirci karşısına çıkacak. Berk Cankat'ın oynadığı veteriner Murat ise Sepetçi ailesinin kara kutusu olan çiftlik kahyası Veysel'in oğlu ve çiftlik sahibi Mehmet Rıfat'ın kızı Mine'nin de nişanlısı rolünü canlandırıyor.



Dizide Gülizar'ın üvey kardeşi Mine'yi Sevtap Özaltun, Gülizar’ın kaybolan pavyon şarkıcısı annesi Esma'nın en yakın arkadaşı ve 7 yaşından beri Gülizar'ı büyüten eski konsomatrist Suzan'ı Ebru Cündübeyoğlu, Gülizar’ın aslen Diyarbakırlı olan en yakın arkadaşı Fettah'ı Berkay Ateş, Gülizar'ın babaanesi yani Mehmet Rıfat'ın annesi Hayriye hanımı usta oyuncu Şerif Sezer, Gülizar'ın acımasız üvey annesi Candan'ı Zuhal Gencer, Gülizar'ın en büyük eski düşmanı Meltem Bar'ın sahibi Şerife ablayı Mahperi Mertoğlu, Gülizar'ın karanlık bir hayatı olan üvey abisi Tuğrul Sepetçi'yi Berk Erçer, veteriner Murat'ın babası kahya Veysel'i Osman Alkaş, Murat'ın melek kalpli annesi Zemzem'i ise Ayşe Tunaboylu oynuyor.



ÇİFTLİKTEKİ TÜM DENGELER DEĞİŞECEK



Kanal D'nin salı akşamları ekrana getireceği konuşulan dizide annesi gibi şarkıcı olan Gülizar, kendisiyle evlenmek isteyen yaşlı talibi Bahri'den kaçmak isterken onu yaralar. Ancak başını belaya sokan ve tehdit edildiği için barda çalışmak zorunda kalan genç kadının hayatı bir anda değişir. Öz babası Günsüt markasının sahibi Mehmet Rıfat Sepetçi, ölüm döşeğinde gizli aşkı pavyon şarkıcısı Esma'dan bir kızı olduğunu itiraf eder ve kızının çiftlikteki zengin hayatın bir parçası olmasını vasiyet eder. Bunun üzerine çiftliğin kahyası Veysel, başı belada olan Gülizar'ı fuhuş çetesinin elinden kurtarıp çiftliğe geririr. O günlerde çiftlikte bir yandan da Gülizar'ın üvey kardeşi Mine ile kahyanın yakışıklı oğlu Murat'ın nişan hazırlıkları vardır. Gülizar'ın çiftliğe gelmesi tüm dengeleri kökten değiştirir.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin