Kanal D'den yeni program! Sunucusu kim, ne zaman başlıyor?

'Konuştukça' 26 Eylül Cumartesi başlıyor... Kanal D’nin sunuculuğunu, Özlem Yıldız’ın yapacağı yeni programı Konuştukça, 26 Eylül Cumartesi gününden itibaren her hafta sonu ekrana geliyor.

Google Haberlere Abone ol
Kanal D'den yeni program! Sunucusu kim, ne zaman başlıyor?

Cumartesi ve pazar günleri saat 08.30’da yayınlanacak olan Konuştukça programında Özlem Yıldız hem kendi deneyimlerini paylaşacak hem de en çok merak edilenleri uzman konuklar eşliğinde izleyicilere aktaracak.

Sağlıktan doğal yaşama, güzellikten kişisel bakıma, eğitimden psikolojiye kadar her şey bu programda hayat bulacak. Kadınların günlük telaşta “ne pişirsem?” derdine son veren ekonomik ve pratik tarifler “Konuştukça” mutfağında pişecek, mutfakta hayatınızı kolaylaştıran püf noktaları, yöresel lezzetlerden mevsimsel tariflere, çay saatlerinden sağlıklı mutfak önerilerine çok geniş bir yelpaze usta şeflerin elinden bilgi dolu görsel bir şölenle izleyicilere sunulacak.

Tiyatro ve sinema dünyasının usta isimleri, müzik ve moda dünyasının en sevilen yüzleri de Konuştukça’ da evlerinize konuk olacak. Samimi sohbetler, hayatlarına dair özel kesitler sürprizlerle birlikte ekrana gelecek.

En yaratıcı, en eğlenceli, en öğretici program  “Konuştukça” cumartesi ve pazar günleri saat 08.30’da Kanal D’de.

Kanal D'den yeni program! Sunucusu kim, ne zaman başlıyor?

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin