Kanal D’den üç yeni program!

Kanal D, var olan gündüz kuşağı programlarının yanı sıra üç yeni programı da izleyicisi ile buluşturuyor.

Google Haberlere Abone ol
Kanal D’den üç yeni program!

Gündüz kuşağı programları ile izleyicinin beğenisini kazanan Kanal D, içeriğini zenginleştirmeye devam ediyor. Kanal D, var olan gündüz kuşağı programlarının yanı sıra üç yeni programı da izleyicisi ile buluşturuyor.



'Neler Oluyor Hayatta' 7 Ekim Pazartesi başlıyor



Kanal D’nin yeni ikilisi Hakan Ural ve Seda Akgül, 'Neler Oluyor Hayatta?' ile her sabah izleyici karşısına çıkacak. Yorumlarıyla fark yaratan Ural ve Akgül, hafta içi her sabah 09:00 - 11:00 saatleri arasında canlı yayın ile ekrana geliyor.





Gündeme ve insana dair her şeyin konuşulacağı “Neler Oluyor Hayatta” 07 Ekim Pazartesi günü canlı yayınla Kanal D’de başlıyor.



Kanal D’den üç yeni program!



Müge Akgün 'Beşinci Tat' ile evlerinize konuk oluyor



İş, spor, sanat, turizm ve siyaset dünyasının en önemli isimleri birbirinden ünlü şeflerle 'Beşinci Tat'ta bir araya geliyor. Türkiye’nin gastronomi ve seyahat kültürü konusundaki en önemli isimlerinden Müge Akgün, ünlü şeflerle buluşuyor, her hafta çok özel bir konukla hayatın içinden her şeyi 'Beşinci Tat' programında konuşuyor.





Müge Akgün’ün sunduğu 'Beşinci Tat' 5 Ekim Cumartesi’den itibaren her cumartesi saat 14.00’de Kanal D’de ekrana geliyor.



Kanal D’den üç yeni program! - Resim : 2



'Balçiçek ile Dr.Cankurtaran' yakında Kanal D’de



Balçiçek İlter ile Dr. Özlem Cankurtaran'ın sunacağı sağlık programı 'Balçiçek ile Dr. Cankurtaran' yakında başlıyor. 'Balçiçek ile Dr. Cankurtaran' sağlık konusunda merak edilen tüm soruları yanıtlamak için geliyor. Alanında uzman doktorların ve hastalıkla mücadele eden hasta ya da hasta yakınlarının da katılacağı programa zaman zaman ünlü isimler de renk katacak. Programa konuk olacak hasta ve hasta yakınlarının hikayelerine, sağlık sorunlarına alanında uzman doktorların deneyimiyle çözüm aranacak.



Sağlık alanındaki yenilikler, yeni tedavi yöntemleri, dünyadaki araştırmalar, çok özel bilgiler ve sağlığınız için merak ettiğiniz her şey 'Balçiçek ile Dr. Cankurtaran'da izleyiciler ile buluşacak.



Kanal D’den üç yeni program! - Resim : 3



'Müge ve Gülşen’le 2.Sayfa' ve 'Gelinim Mutfakta' kaldığı yerden devam ediyor



Kanal D’nin ilgiyle izlenen diğer programları Gelinim Mutfakta ve Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa ise gündüz kuşağında kaldığı yerden devam ediyor.



Kanal D’den üç yeni program! - Resim : 4



Müge ve Gülşen’le 2.Sayfa hafta içi her gün saat 11.00’de canlı yayın ile ekrana gelirken, Gelinim Mutfakta ise yine hafta içi her gün saat 13.00’de izleyici ile buluşuyor.



Kanal D’den üç yeni program! - Resim : 5


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin