Kanal D'den Ramazan’a özel iki yeni program

Kanal D'nin Ramazan ekranı belli oldu. İşte o programlar...

Google Haberlere Abone ol
Kanal D'den Ramazan’a özel iki yeni program

Kanal D ekranında Ramazan ayı boyunca, Sahrap Soysal yemek programıyla ekranda olacak. 



Programda Soysal, her gün bir yörenin en sevilen lezzetlerini Türkiye’nin dört bir yanından gelen, birbirinden marifetli konuklarıyla birlikte hazırlıyor.  “Sahrap’ la İftar Sofrası“ adlı program hafta içi her gün Kanal D’de ekrana gelecek.

Kanal D'den Ramazan’a özel iki yeni program

 



Kanalın bir diğer Ramazan programı ise, Türkiye’nin en başarılı ilahiyatçıları, uzman konuklar ve ünlü isimlerin katılımıyla merak edilenlerin aydınlatılacağı ve faydalı bilgilerin verileceği “Sahur Sohbetleri” olacak. Program, 06 Haziran Pazartesi günü başlayacak.



Beylerbeyi Hamidi Evvel Camii’nden canlı olarak yayınlanacak programda; cennet-cehennem, kadın hakları, Ramazan Ayı’nın kutsiyeti, tasavvuf, kulluk ve ibadet, melekler, siyer-i nebi, ölüm sonrası hayat, kıyamet alametleri, peygamberlerin mucizeleri gibi merak edilen konular farklı konuklarla ele alınacak. Her gece Ünlü Hafızların ağzından Kur’an Tilavetlerinin ve İlahilerin de okunacağı Fatih Savaş’ın samimi sunumuyla “Sahur Sohbetleri” Ramazan Ayı boyunca her gün 02.00’da Kanal D ekranlarında…



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin