Kanal D'de üst düzey ayrılık! Demirören TV Kurumsal İletişim Müdürü görevinden ayrıldı

Demirören TV Kurumsal İletişim Müdürü Neslihan Akdaş, kurumla yollarını ayırdı.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Kanal D'de üst düzey ayrılık! Demirören TV Kurumsal İletişim Müdürü görevinden ayrıldı

Bir buçuk yıl Kanal D Haber Merkezi'nde editörlük yapan, son 3 yıldır da kanalın kurumsal iletişim müdürü görevini başarıyla sürdüren sektörün deneyimli ismi Neslihan Akdaş, kendi projelerine odaklanmak için görevinden ayrıldı.

Akdaş ayrılıkla ilgili olarak MedyaTava’ya özel açıklamada bulundu. Akdaş, şunları söyledi:

"4 yıldır büyük keyifle çalıştığım Kanal D ile özel sebeplerim nedeniyle yollarımı dostça ayırdım. Bunun dışındaki iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Zira, yeni çıktığım yolda da, yine en önemli destekçilerim Kanal D ailesindeki dostlarım olacaktır."

Neslihan Akdaş kimdir?

Gazeteciliğe 1996'da öğrenciyken Hürriyet gazetesinde muhabir olarak başladı. 1998'de İ.Ü. İletişim Fakültesi'nden mezun olduktan sonra dil eğitimi için İngiltere ve İskoçya'da 1 yıl yaşadı.

2000 yılından itibaren sırasıyla Yeni Binyıl, Hürriyet ve Vatan gazeteleriyle, Haftalık dergisinde magazin, medya, kültür-sanat alanlarında muhabirlik ve editörlük; Vatan'da Ekran Kedisi adıyla TV eleştirmenliği yaptı.

2006 yılında Doğuş Medya'ya CNBC-e Businessdergisi haber müdürü olarak geçti. 2007'den 2014 yılına kadar NTV Haber Merkezi ve programlar ile Star TV Haber Merkezi’nde editör olarak çalıştı.

Ardından sırasıyla Osmantan Erkır'ın sahibi olduğu STR Yapım (Gözüm Üstünde-Star TV) ve 32. Gün ekibiyle Birand Yapım'da (Krizli Yıllar-TRT Belgesel) editoryal içerik ve iletişim koordinatörü olarak görev aldı. 2017'de Kanal D'ye geçti. Günaydın Türkiye'nin yapımcılığını üstlendi. Kanal D Haber Merkezi'nde görev yaptı. Ve Demirören TV Kurumsal İletişim Müdürü olarak Kasım 2018'de kurum içinde terfi etti.

2002'de İsveç'te AB üzerine "Stockholm for Journalists" başlıklı eğitime katılan Akdaş'ın, MGD (Magazin Gazetecileri Derneği) ve RTGD'den (Radyo ve Televizyon Gazetecileri Derneği) ödülleri var.

Neslihan Akdaş, aynı zamanda farklı platformlarda röportaj ve haber yapmaya devam ediyor.

Kanal D'de üst düzey ayrılık! Demirören TV Kurumsal İletişim Müdürü görevinden ayrıldı

Neslihan Akdaş

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin