Kanal D'de bir ayrılık daha!

15 yıldır Doğan TV Holding'te çalışan o isimden istifa kararı...

Google Haberlere Abone ol
Kanal D'de bir ayrılık daha!

Kanal D'de Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Kurumsal İletişim Müdürü olarak görev yapan Aslı Başar, görevinden istifa etti.



Kanal D'de bir ayrılık daha!



Başar, 2004 yılından bu yana Doğan Medya Holding’e bağlı şirketlerin çeşitli kademelerinde yönetici olarak çalışıyordu.



Aslı Başar Kimdir?



İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü mezunu olan Aslı Başar meslek hayatına Metro FM’de radyo programcısı olarak başladı. Sonrasında Power FM’de devam etti. Her iki radyoda da kendi hazırlayıp sunduğu Rh negatif isimli programı yaptı.



1997 yılında haber muhabiri olarak gazetecilik mesleğine adım atan Aslı Başar, Star Televizyonu Haber Merkezinde önce Ufuk Güldemir, ardından da Uğur Dündar’ın ekibinde görev aldı. Muhabirlik yaptığı yıllarda başarılı haberlere imza atan Aslı Başar, 2001 senesinde Ans Productions kadrosuna dahil oldu.



Ans Productions Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü olarak görev yaptıktan sonra, 2004 senesinde D Productions’ın Kurumsal İletişim Koordinatörü olarak Doğan Medya Holding bünyesinde çalışmaya başladı. Aslı Başar, 2012 senesinde D Yapım Kurumsal İletişim Müdürlüğüne atandı. Asmalı Konak, Öyle bir geçer zamanki gibi fenomen olmuş birçok dizinin tanıtım ve medya iletişimini yürüten Aslı Başar, aynı zamanda yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği ve Star Televizyonunda yayınlanan ‘Sinemaskop’ isimli Sinema programı hazırlayıp sundu.



Aynı zamanda İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesinde öğretim görevlisi olarak çalıştı. Doğan Burda Dergi Grbunda yayınlanan aylık turizm ve seyahat dergisi Tempo Travel’a ‘Çocuklu alternatif tatiller’ başlıklı yazılar yazdı. Aslı Başar son olarak 2014 senesinde atandığı, Kanal D Basın ve Halkla İlişkilerden sorumlu Kurumsal İletişim Müdürlüğü görevini yürütüyordu.



 



 



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin