Kanal D yeni sezona başlıyor! İşte, kanalın yeni dizileri ve sürprizleri!

Kanal D, yaz sezonuna hangi yeni diziler ve sürprizlerle giriyor?

Google Haberlere Abone ol
Kanal D yeni sezona başlıyor! İşte, kanalın yeni dizileri ve sürprizleri!

Kanal D, yaz sezonunda yeni dizileri ekrana getiriyor.



'Güneşin Kızları', 'Yaz'ın Öyküsü', 'Kalbim Ege'de Kaldı' isimli usta oyuncularla genç yetenekleri buluşturan 3 yeni dizi ve 'Beş Kardeş' isimli dizi Haziran ayında Kanal D'de yayınlanacak. Kanal D'nin fenomen yarışması 'Ben Bilmem Eşim Bilir' İlker Ayrık'ın sunumu ve sürprizlerle yaz ekranında da izleyiciyle buluşacak.



Kanal D'nin yaz sezonundaki başka bir sürprizi de dünya devleri ile futbol çoşkusu olacak. Barcelona'dan Manchester United'a, Real Madrid'ten Roma'ya dünya devi takımlar, yeni kadroları ile Kanal D ekranlarına taşınacak. Kanal D izleyicileri 11 Temmuz'da başlayacak ve 1 ay sürecek Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Messi'yi, Neymar'ı, İbrahimoviç'i ve daha birçok yıldız ismi izleyebilecek.



"Kanal D yeni sezona başlıyor! İşte, kanalın yeni dizileri ve sürprizleri!" Galerisine Göz At



İşte, Kanal D'nin yaz sezonunda ekrana gelecek yeni dizileri ve sürprizleri:



'GÜNEŞİN KIZLARI  / YENİ DİZİ



Yapımını Süreç Film, yapımcılığını İnci Gündoğdu, İsmail Gündoğdu'nun yaptığı 'Güneşin Kızları'nın oyuncu kadrosunda Emre Kınay (Haluk), Evrim Alasya (Güneş), Tolga Sarıtaş (Ali), Burcu Özberk (Nazlı), Berk Atan (Savaş), Hande Erçel (Selin), Miray Akay (Peri), Meltem Gülenç (Rana), Funda İlhan (Sevilay), Teoman Kumbaracıbaşı (Ahmet), Süreyya Güzel (İnci), İrem Helvacıoğlu (Tuğçe), Sarpcan Köroğlu (Emre), Kanat Heparı (Mert), Sarper Arda (Can) gibi isimler bulunuyor.



Yönetmenliğini Sadullah Celen'in yaptığı 'Güneşin Kızları'nın konusu şöle:



Güneş, beyaz atlı prensini, 35 yaşında, 3 kız çocuğunu büyüttükten ve aşktan tamamen umudunu kestikten sonra bulur. İstanbullu işadamı Haluk Mertoğlu’nun evlilik teklifini kabul ettiğinde Güneş ve birbirinden bela kızları, Mertoğlu ailesinin yaşantısının ortasına bomba gibi düşer. Yeni hayatlarından hepsinin dilekleri ve beklentileri farklıdır ancak; Mertoğlu Ailesinin hayatı göründüğü kadar kusursuz değildir. Güneş ve kızlarının gelişiyle geçmişin sırları bir bir ortaya dökülmeye başlayacaktır.



Kanal D yeni sezona başlıyor! İşte, kanalın yeni dizileri ve sürprizleri!





'KALBİM EGE'DE KALDI' / YENİ DİZİ



Yapımını Limon Film'in, yapımcılığını Hayri Aslan'ın üstlendiği Kalbim Ege'de Kaldı'nın oyuncu kadrosu Aslı Omağ (Hatice Gıpgıp), Hülya Böcekli (Emine Kürük), Serhat Özcan (Ali Kürük), Süha Çağrıcı (Hakan Gıpgıp), Nehir Akkoç (Meryem Gıpgıp), Lemi Filozof (Cabbar Gıpgıp), Neşem Akan (Halide Gıpgıp), Yeliz Akkaya (Fatmanaz Kürük),Selin İleri (Elifsu Kürük), Özge Sarıtaş (Naile), Leyla Göksün(Filiz), Onur Özaydın(Erdinç), Ceylin Yüksek(Gülüş), Yağız Yeşiltepe(Rıza), Atilla Karagöz(Muhtar), Deniz Yağcı(Kahveci Mahmuh), Yiğit Pembe (Memoş), Yiğit Gültekin (Çaycı) gibi isimlerden oluşyor.



Yönetmenliğini Ömer Uğur ile Eray Koçak'ın yaptığı 'Kalbim Ege'de Kaldı'nın konusu şöyle:



Tesadüfler sonucu bir araya gelen, iki zıt kutup, Zeliş ve Mustafa’nın ortak çok büyük bir noktaları vardır; Iraz Nene.



Iraz Nene, 1970 Yılı Gediz Depremi’nde evlat edindiği iki kızı büyüyünce iki delikanlı ile evlendirir. Ancak iki bacanak günün birinde birbirlerine düşman olurlar. Nedeni ise paradır. Zeliş ve Mustafa da bu iki düşman ailenin çocuklarıdır. Iraz Nene’ nin bu düşmanlığa son verecek, iki gencin mutluluğunu sağlayacak bir fikri vardır. O da Zeliş ve Mustafa’nın evlenmesidir. Iraz Nene böylece tüm mirasını da Zeliş ve Mustafa’ ya bırakacaktır. Formalite evliliği yapan Mustafa ve Zeliş birbirlerini boşanmaya ikna etmek için karşılıklı akıl almaz oyunlar oynarlar. Ta ki Yaman Eryaman köye gelene kadar. Zeliş ve Yaman arasında başlayan aşk sonucunda Mustafa gerçeği anlayacak, Zeliş’i kendine geri döndürmek için büyük bir mücadele verecektir. Zeliş ise kocası ve yıllarca hayallerini süsleyen patronu Yaman arasında kalacaktır.



Kanal D yeni sezona başlıyor! İşte, kanalın yeni dizileri ve sürprizleri! - Resim : 2



 



'YAZ'IN ÖYKÜSÜ' / YENİ DİZİ



Yapımını D Yapım'ın, yapımcılığını E. Ayşe Durmaz'ın üstlendiği 'Yaz'ın Öyküsü'nün oyuncu kadrosu Vildan Atasever (Umut), Tansel Öngel (Mert), Ece Çeşmioğlu (Yaz), Çağdaş Onur Öztürk (Tunç), Tuğçe Açıkgöz (Ekim), Tarık Ündüz (Ferhat), Deniz Gürzumar (Caner), Ayşegül İşsever (Nevra), Zühtü Erkan (Doğu), İncilay Şahin (Saniye), Zehra Daştan (Armağan), Elit Çam (Selin), Zeynep Kaçar (Peri), Burcu Ergenekon (Türkan) ve Gönül Ülkü (Parla) gibi oyunculardan oluşuyor. Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın'ın yaptığı dizinin konusu şöyle:



Yetiştirme yurdunda büyüyen ve en büyük isteği özgürleşip kendi ayakları üzerinde durmak olan Yaz’ın bu hayalleri, isteğinin çok dışında gerçekleşir.  İşlerin karmakarışık olduğu bir dönemde Yaz, 18 senedir hiç görmediği annesi Umut  ve babası Mert’le  tanışır. Umut ve Mert de tıpkı Yaz gibi,senelerdir birbirlerinden habersiz yaşamışlardır. Başta anne ve babasını kabullenmekte zorlanan Yaz, zaman geçtikçe onlarla aile olabilmek için elinden gelen yapacaktır.



Kanal D yeni sezona başlıyor! İşte, kanalın yeni dizileri ve sürprizleri! - Resim : 3



'BEŞ KARDEŞ' 



Yapımını Ay Yapım'ın, yapımcılığını Kerem Çatay'ın yaptığı 'Beş Kardeş' isimli dizi ekran macerasına devam ediyor. 'Beş Kardeş'in oyuncu kadrosunda Serkan Keskin (Sait), Osman Sonant (Orhan), Tansu Biçer (Turgut), Nadir Sarıbacak (Nazım), Fatih Artman (Aziz), Nihal Yalçın (Canan), Melisa Sözen (Fahriye), Serdar Orçin (Kudret), Ayşen Gruda (Mukadder), Köksal Engür (Osman Amca), Merve Ateş (Melike), Ece Dizdar (Şevval), Ahmet Kaynak (Taşkın), Eren Şahin (Birol), Kuzey Yücehan (Hasan), Serhat Talay (Hakkı), Zeynep Kızıltan (Yasemin), Gizem Erdem (Deniz), Vedat Erincin (kahya), Merve Dizdar (Fatma), Bahar Selvi (Sema), Sabriye Kara (Asiye), Ercü Turan (Şehsuvar), Banu Fotocan (Necla), Erşan Utku Ölmez (Efkan), Tevfik Yapıcı (İrfan) gibi isimler bulunuyor.



Yönetmenliğini Onur Ünlü'nün yaptığı 'Beş Kardeş', Balıkçı Sait, Gazeteci Nazım, İmam Turgut, Bodyguard Orhan ve Hayta kardeş Aziz'in hikayesini ekrana taşıyor.



Sait, kalbini kırdığı Canan’ı tekrar evliliğe ikna etmeye çalışacak, Turgut imamlıktan azade olup hayata yeniden başlayacak, Nazım bir türlü uyuşamadığı sisteme inat kendi gazetesini kuracak, Orhan bodyguardlıktan çıkıp hayallerinin mesleğinin, şarkıcılığın peşine düşecek, küçük kardeş Aziz ise istemeden karanlık işlerin içine girecektir.Kendi ardını zor toplayan Sait, dört kardeşinin arkasını toplama telaşında Canan’la evlenmeye çabalayacak. Canan’la arasını düzeltmeye her yaklaştığında, dört kardeşin başına olmadık işler gelecek ve Sait evlilik yolunda tekrar başladığı yere dönecektir. 



Kanal D yeni sezona başlıyor! İşte, kanalın yeni dizileri ve sürprizleri! - Resim : 4



'BEN BİLMEM EŞİM BİLİR'  



İlker Ayrık’ın sunumuyla ekrana gelen  'Ben Bilmem Eşim Bilir', eğlenceli ve yeni oyunları, yeni bölümleri ve sürprizleri ile yaz sezonunda da evli çiftleri, nişanlıları, sevgilileri yarıştırmaya devam edecek. 



Kanal D yeni sezona başlıyor! İşte, kanalın yeni dizileri ve sürprizleri! - Resim : 5





ULUSLARARASI ŞAMPİYONLAR KUPASI





Dünyanın dev takımları yeni sezona yeni kadroları ile Kanal D ekranlarında girecek.



Barcelona, Real Madrid, Chelsea, Manchester United, Manchester City, PSG, Benfce, Inter, Roma, Milan, Fiorentina, Amerika Takımları, La Galaxy, New York Red Bulls, San Jose, Club Amerika maçları Kanal D izleyicisiyle buluşacak.



11 Temmuz'da başlayacak ve 1 Ay sürecek 'Uluslararası Şampiyonlar Kupası' 4 kıtada oynanacak maçlarla Kanal D ekranlarında yerini alacak.



Messi, Neymar, İbrahimoviç, Ronaldı, Rooney, Suarez, Fabregas, Aguerro, Benzema, G. Bale, Hazard, Di Maria, Dzeko ve Salih Uçan gibi yıldızlar 1 ay boyunca Kanal D ekranlarında olacak. 



Kanal D yeni sezona başlıyor! İşte, kanalın yeni dizileri ve sürprizleri! - Resim : 6



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin