Kanal D yeni dizisini 1 hafta erteledi

Kanalda yayınlanacak yeni komedi dizisinin yayın tarihi başlamadan değişti.

Google Haberlere Abone ol
Kanal D yeni dizisini 1 hafta erteledi

Kanal D'nin başrollerinde İlker Aksum, Dilara Gönder, Ayçin İnci, Bülent Seyran ile Mehmet Ali Kaptanlar'ın yer aldığı ve bir ayrılık komedisi olan yeni dizisi 'Ne Diyosuun?'un 10 Şubat akşamı başlayacağı duyurulmuştu ancak yapılan bir değişiklikle dizinin 17 Şubat Pazartesi günü başlayacağı açıklandı.



Yapımını Limon Yapım, yapımcılığını Hayri Aslan’ın üstlendiği, senaryosunu Murat Boyacıoğlu’nun kaleme aldığı, yönetmenliğini de Kerem Çakıroğlu’nun yaptığı dizinin konusu da şu şekilde:                  



"Ali Kemal (İlker Aksum) – Cansu (Dilara Gönder) çifti, geçmişte sevgili olmayı beceremedikleri için, bugün de ayrılığı bir türlü kıvıramayan(!), sakarlıklarıyla sürekli birbirlerinin ayağına dolanan iki kentli gençtir. Her ikisi de ayrıldıktan sonraki ilişkilerinde aradıklarını bulamamışlardır ve bu yüzden zihinlerinin bir köşesinde hâlâ birbirlerine dair umutlarını taze tutmak gibi bir dertleri vardır. İkili, tam da bu yüzden, dört yıl sonra tekrar karşılaştıklarında bıkıp usanmadan birlikte geçirdikleri zamanın küllerini eşelerler. Sadece onlar da değil, en yakın arkadaşları Derman ve Binnur da batmış bu aşkın en yakın tanıkları olarak işleri karıştırmakta ellerinden geleni yaparlar"




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin