Kanal D resmen açıkladı! İrfan Değirmenci'nin yerine hangi isim getirildi?

İrfan Değirmenci'nin programı artık o isme emanet...

Google Haberlere Abone ol
Kanal D resmen açıkladı! İrfan Değirmenci'nin yerine hangi isim getirildi?

Kişisel Twitter hesabndan referandumda 'Hayır' oyu vereceğini açıkladıktan sonra İrfan Değirmenci'nin Kanal D'deki işine son verilmişti. Değirmenci'nin ayrılmasından sonra sabah haberlerini yakında Emin Çapa sunacak.



İşte, Kanal D'den yapılan açıklama;



Sabah Haberleri, Emin Çapa'ya emanet!

Farklı sunum tarzı ile ekonomiyi sevdiren haberci, yorumcu olarak tanınan deneyimli gazeteci Emin Çapa, yakında Kanal D ekranlarında olacak.

Olayların perde arkasını derinlemesine araştıran, gün yüzü görmemiş en karmaşık konuları dahi yalın bir dille anlatan, ekonomi-hayat ilişkisini Türkiye'de en iyi kuran gazetecilerden biri olan Çapa, bundan böyle sabah haberlerinde Kanal D izleyicileriyle buluşacak.

CNN TÜRK'teki kariyerine 1999'da editör olarak başlayan Emin Çapa, 18 yıldır Doğan Grubu'nun en kıdemli isimleri arasında yer alıyor.

Başarılı gazeteci Emin Çapa’nın düzenli ilgilendiği alanlar arasında sanat tarihi, sanat-siyaset ve ekonomi ilişkisi, askeri strateji, astronomi, astrofizik, astrobiyoloji ve tarih, inovasyon, teknoloji ve amatör bahçıvanlık yer alıyor.

Çapa, kendine özgü yorumuyla, tarafsız duruşu, objektif bakışı, güvenilir kimliğiyle Türkiye ve Dünya’daki gelişmeleri yakında Türkiye’nin kanalı Kanal D ekranlarında izleyicilerle paylaşacak.



Kanal D resmen açıkladı! İrfan Değirmenci'nin yerine hangi isim getirildi?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin