Kanal D Haber muhabiri Coronavirus'e yakalandı! Sağlık durumu nasıl?

Dünyada bir yıl önce başlayan Coronavirus (Covid-19) sık sık habercileri de vuruyor. Türk medyasında koronavirüsten etkilenen isimler arasına Kanal D muhabiri İbrahim Konar da katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Kanal D Haber muhabiri Coronavirus'e yakalandı! Sağlık durumu nasıl?

İşleri gereği her türlü ortama giren gazeteciler tüm aldıkları tüm tedbirlere rağmen Coronavirus'ten kaçamıyor. Covid-19'a yakalandığını açıklayan son haberci Kanal D Ana Haber muhabiri İbrahim Konar oldu. 

İbrahim Konar, Coranavirus'e yakalandığını sosyal medya hesabından paylaştı. Karantinada olduğunu açıklayan Kanal D muhabiri, testinin pozitif çıktığını ve 2 haftalık karantina sürecine girdiğini açıkladı.

İbrahim Konar, Instagram hesabından yaptığı paylaşımında şöyle dedi:

"1 yıldan beri o kadar itinalı davranmama rağmen koronavirüs ne yazık ki bana da bulaştı. Kas ağrısı ve boğaz yanması şikayetiyle hastaneye gittim. Kontrol amaçlı bir serum verdiler. Sonra da testim pozitif çıktı...

Aslında çok hafif geçiyor süreç, yani korkulacak bir şey yok çok şükür. İnşallah 2 haftalık karantina sürecinde testi negatife çevireceğim. Lütfen tedbirleri elden bırakmayın, gevşemeyin, virüsü hafife almayın."

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İbrahim Konar (@ibrahimkonar)'in paylaştığı bir gönderi

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin