Kanal D bitirmişti, yeni kanalında bu akşam başlıyor!

Kanaldaki yayın hayatı sona eren dizi Star TV'de izleyiciyle buluşuyor.

Google Haberlere Abone ol
Kanal D bitirmişti, yeni kanalında bu akşam başlıyor!

Başrollerinde Bülent İnal, Settar Tanrıöğen, Dolunay Soysert, Öykü Gürman ve Meral Çetinkaya'nın olduğu 'Urfalıyam Ezelden' 6. bölümüyle bu akşam Star'da ekrana gelecek.



'Urfalıyam Ezelden'in yönetmenliğini Faruk Teber yapıyor. Yapımcılığını Gold Yapım'ın üstlendiği dizinin senaryosunda Sinan Tuzcu, Ozan Yurdakul, Cihan Çalışkantürk, Deniz Madanoğlu yer alıyor.



Yayın hayatına Kanal D'de başlayan dizi 6. bölüm itibarıyla 22 Kasım Cumartesi günü saat 20.00'de Star TV'de yayınlanacak.



Yapımcılığını Gold Film / Faruk Turgut'un yaptığı 'Urfalıyam Ezelden'in 6.bölüm konusu şöyle:



Ceylan, Cemal'den uzaklaşacak mı?



Cemal'in evliliği hakkındaki gerçekleri öğrenen Ceylan bir karar vermek zorundadır. Cemal'in hayatında olursa kaldıramayacağı şeyler yaşayacaktır. Cemal'den uzaklaşmaya da gönlü el vermez.

    

Cemal ve Ceylan'ı birlikte gören Selva, Halil'i de yanına alarak evi terk etmek ister ancak Cemal'in sert tepkisi ile karşılaşır. Halil ve Selva'nın yeri Cemal'in yanıdır.



Çetin tahliye oluyor



Cemal bunlarla uğraşırken, Çetin'in dava günü gelir ve Çetin tahliye olur. Tüm aile Çetin’in yeniden aralarında olmasına çok sevinir. 



Tüm bunlar olurken Ceylan kendine Türkan'la bir hayat kurar ve Cemal’den iyice uzaklaşır. Ancak kaderin bir cilvesi onları yeniden bir araya getirecektir.



"Kanal D bitirmişti, yeni kanalında bu akşam başlıyor!" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin