Kanal 7’de yeni yapılanma! Hangi isim hangi göreve getirildi?

Kanal 7 Haber Merkezi ve idari yapısında görev değişiklikleri yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Kanal 7’de yeni yapılanma! Hangi isim hangi göreve getirildi?

Kanal 7 Haber Merkezi ve idari yapısında yapılan değişikliklerle Nazmiye Yılmaz Genel Yayın Yönetmen Yardımcılığına, Mehmet Yazıharman Haber Dairesi başkanlığına getirildi.



Geçtiğimiz yıl Kanal 7 Genel Yayın Yönetmenliğine gelen Dr. A. Zahid Akman’ın yardımcılığına Kanal 7 Haber Dairesi Başkanı Nazmiye Yılmaz atandı. Uzun süredir Haber Dairesi’ni yöneten Nazmiye Yılmaz bundan böyle Genel Yayın Yönetmeni Yardımcılığı görevini yürütecek.



Nazmiye Yılmaz’dan boşalan Haber Dairesi Başkanlığına Kanal 7 Haber Müdürü Mehmet Yazıharman getirildi. Mehmet Yazıharman Kanal 7 Haber Dairesi Başkanı olarak görevini yürütecek.



Nazmiye Yılmaz kimdir?



Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan  Nazmiye Yılmaz, 1989 yılında Tercüman’la başlayan habercilik koşusuna Günaydın gazetesi, İhlas Haber Ajansı ile devam etti. Kanal 7’nin kuruluşunda Kanal 7 Haber Merkezi’nde göreve başlayan Nazmiye Yılmaz burada çeşitli kademelerde bulundu. Nazmiye Yılmaz 2004 yılından beri Kanal 7 Haber Dairesi Başkanlığı görevini yürütüyordu.



Mehmet Yazıharman kimdir?



İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunu olan Mehmet Yazıharman,  meslek hayatına 1995 yılında Kanal 7’de başladı. Haber Dairesi bünyesinde asistan, program sorumlusu,  haber yönetmeni ve editör olarak görev yaptı. 2006 yılından bu yana da Haber Müdürlüğü görevini yürütüyordu. Mehmet Yazıharman evli ve 2 çocuk babası.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin