'Kanal 7 alkolden gider mi?'

Sina Koloğlu, bugünkü yazısında kanalda yayınlanan diziyi ele aldı.

Google Haberlere Abone ol
'Kanal 7 alkolden gider mi?'

Milliyet Cadde yazarı Sina Koloğlu, bugünkü köşesine Kanal 7'de yayınlanmaya başlayan 'Yabancı Damat' dizisindeki alkollü sahneleri taşıdı ve bir analizde bulundu. İşte, Koloğlu'nun o yazısı:



"KANAL 7 ALKOLDEN GİDER Mİ?



"Keyifle izlediğim diziydi “Yabancı Damat”. Ya da eski bölümleri tekrar verilince kıymetini anladım diyeyim. Kanal 7 veriyor. Geçen pazaratesi yayınlanan bölümde Nazlı ile Niko’nun aileleri bir masada. Nişan töreni var. Niko’nun babası şarap istiyor. Tadına bakıyor. Nazlı’nın tarafı rakı diyor. Damat tarafı  “Eh rakı olsun” diyor. Bu sahneyi oynandığı zaman izlerken “içkiye özendiriyor” diye mi izledik yoksa masadaki muhabettin haline mi güldük?

2004-2007 yılları arasında alkoliktik, gençler bu dizideki bu sahneleri görüp kendilerini meyhanelere attılar öyle mi? 2013 yılında bu sahnelerin buzlanıp buzlanmadığının hesabını sorar hale geldik. Kanal 7 de buzlamamıştı. Ne yapacaksınız yani? Çap buralara düştü. Haber bültenlerinde “Alkol yasak kazalar nasıl azalacak” diyenlere Kurban Bayramı öncesi ve sonrasındaki haberleri izlemelerini tavsiye ederim!"



Köşe yazısının tamamını okumak için tıklayınız.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin