Kalp Yarası 15. Bölüm yayınlandı: Kalp Yarası 15. Bölüm full izle

Kalp Yarası, ATV ekranlarında yayın hayatına başladığından beri izleyiciler tarafından oldukça beğeniliyor. Her Pazartesi ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Kalp Yarası, dün akşam 15. Bölümü ile ekranlara geldi. İzleyiciler tarafından merakla izlenen Kalp Yarası dizisinin 15. Bölüm linkini kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için haberimize ekledik. İşte, Kalp Yarası 15. Bölüm izleme linki!

Google Haberlere Abone ol
Kalp Yarası 15. Bölüm yayınlandı: Kalp Yarası 15. Bölüm full izle

Başrollerinde Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin gibi başarılı isimlerin yer aldığı Kalp Yarası, her Pazartesi ATV ekranlarında izleyiciler ile buluşuyor. İzleyicilerden tam puan alan Kalp Yarası dizisi, son bölümü ile dün akşam yayınlandı. Biz de kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Kalp Yarası 15. Bölüm linkini haberimize ekledik. İşte, Kalp Yarası 15. Bölüm linki!

KALP YARASI 14. BÖLÜMDE NE OLDU?

Kalp Yarası 15. Bölüm yayınlandı: Kalp Yarası 15. Bölüm full izle

Ferit, Ayşe'ye karşı tüm hayal kırıklıklarını bastırıp Ayşe'nin işlemediği bir suç yüzünden haksız yere tutulduğu cezaevinden çıkarmak için canını dişine takarak çalışır. Mahkeme günü gelip çattığında Ferit Ayşe'yi savunurken farkına varmadan daha büyük kırgınlıklara yol açar.

Kalp Yarası 15. Bölüm yayınlandı: Kalp Yarası 15. Bölüm full izle - Resim : 2

İhsan'ın ihaneti Vedia'nın hayatını alt üst etmekle kalmaz, Vedia'nın konaktaki konumunu da sarsar. Vedia'nın tek tesellisi Zeytin olur. Yaman ise Sancakzadeler'e karşı kurduğu intikam oyununa devam etmektedir.

Kalp Yarası 15. Bölüm yayınlandı: Kalp Yarası 15. Bölüm full izle - Resim : 3

Hande'nin Ayşe ve Ferit'i ayırmak için oynadığı oyunlar işe yaramaz. Üstüne üstlük Ayşe de Ferit de ona meydan okur. Öte yandan Yaman'dan aldığı ders de Hande'yi iyice sarsmış, zaten kırılgan olan ruh halini daha da kötüye götürmüştür. Hande, elindeki son kozu oynamaya karar verir. Hande'nin bu son hamlesi en çok da Ayşe ve Ferit'in hayatını kökünden değiştirecektir.

KALP YARASI 15. BÖLÜMDE NE OLUYOR?

Kalp Yarası 15. Bölüm yayınlandı: Kalp Yarası 15. Bölüm full izle - Resim : 4

Herkes tarafından reddedilen ve yapayalnız kalan Hande çektiği intihar videosunu Ferit ve Ayşe'ye gönderir. Boşanmanın sancılarını yaşayan Ayşe ve Ferit, Hande'yi kurtarır. Hande'nin bu hamlesi ortalığı karıştırırken, Ayşe ve Ferit'in aşkları bir kez daha sorgulanır.

Kalp Yarası 15. Bölüm yayınlandı: Kalp Yarası 15. Bölüm full izle - Resim : 5

Azade oğlu için hayatından vazgeçmeyi göze alan Hande'nin gelini olması hayalinden vazgeçmemiştir. Ancak bunun gerçekleşmesi için Ferit'in Ayşe'den vazgeçmesi gerekmektedir.

Kalp Yarası 15. Bölüm yayınlandı: Kalp Yarası 15. Bölüm full izle - Resim : 6

Kızının intihar teşebbüsü ile sarsılan Zümrüt, Hüseyin'in masum bir insanı öldürüp iftira atmasının bedelini kızının ödediğini düşünür ve bir karar alır. Bu kararı uygulamak, Zümrüt için hiç de kolay olmayacaktır.

Tüm bunlar yaşanırken hapisten yeni çıkan ve Antakya'da tek başına ayakta kalma mücadelesi veren Ayşe, Ferit'ten ayrılabilmek için hem kendi yüreğiyle hem de Ferit'le mücadele etmek zorunda kalır.

Ferit'in Ayşe'yi geri kazanmak için verdiği mücadele ise Hande'nin intihar teşebbüsü nedeniyle iyice zora girmiştir.

Kalp Yarası 15. Bölüm FULL İZLE

KALP YARASI KONUSU

Kalp Yarası 15. Bölüm yayınlandı: Kalp Yarası 15. Bölüm full izle - Resim : 7

Antakya'nın iki köklü ailesinin bitmek bilmeyen çatışmasının tam ortasına, hayatlarını değiştiren tertemiz aşklarını koyan Ferit ve Ayşe'nin yüreklere dokunacak aşk öyküsünü konu alan dizinin genel hikayesi sektörün duayenlerinden Tomris Giritlioğlu'nun imzasını taşıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin