Kalp Yarası 13. Bölüm yayınlandı: Kalp Yarası 13. Bölüm full izle

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Kalp Yarası dizisi, dün akşam yeni bölümü ile izleyiciyle buluştu. Başrollerinde Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin gibi isimlerin yer aldığı Kalp Yarası, yayınlanan son bölümü ile izleyenlerden tam puan aldı. Peki, Kalp Yarası 13. Bölümde ne oldu? Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Kalp Yarası 13. Bölüm linkini haberimize ekledik. Kalp Yarası 13. Bölüm full izle

Google Haberlere Abone ol
Kalp Yarası 13. Bölüm yayınlandı: Kalp Yarası 13. Bölüm full izle

Başrollerinde Yağmur Tanrısevsin ve Gökhan Alkan’ın yer aldığı Kalp Yarası, ilk bölümden bu yana izleyenler tarafından oldukça beğeniliyor. Kalp Yarası’nın yayınlanan son bölümünde Ayşe, üzerine atılan suçu kabul ederek hapse girdi. Ayşe’nin Baha’yı öldürdüğüne inanmayan Ferit ise, Ayşe’nin avukatı olur. İşte Kalp Yarası 13. Bölüm full izleme linki

KALP YARASI 12. BÖLÜMDE NE OLDU?

Kalp Yarası 13. Bölüm yayınlandı: Kalp Yarası 13. Bölüm full izle

Baha'nın vurulmasının suçu Ayşe'nin üzerine kalır. Ayşe'nin yaptığı hatayı bir türlü affetmeyen Ferit bir karar vermek zorundadır.

Ayşe'nin cinayetten arandığını öğrenen Sancakzede Ailesi, Adnan'ın kalp krizi haberiyle bir şok daha yaşar. Bu durum aile içindeki dengeleri sarsarken diğer taraftan geçmişin sırları bir bir ortaya dökülür. Sancakzede Ailesi hiç bilmedikleri bir düşmanın yaklaşan ayak sesleriyle karşı karşıya kalır.

Kalp Yarası 13. Bölüm yayınlandı: Kalp Yarası 13. Bölüm full izle - Resim : 2

Hande hem Baha'dan hem de Ayşe'den kurtulduğunu düşünüp zaferin tadını çıkarmaya başlar. Adnan'ın kalp kriziyle birlikte Yaman'ın da hayatını alt üst edecek gerçeğin ortaya çıkması ise artık an meselesidir.

KALP YARASI 13. BÖLÜMDE NE OLUYOR?

Kalp Yarası 13. Bölüm yayınlandı: Kalp Yarası 13. Bölüm full izle - Resim : 3

Ayşe, Hüseyin'in tuttuğu avukatın manipülasyonu sonucu üzerine atılan suçu kabul ederek cezaevine girer. Ayşe'nin Baha'yı öldürmediğine inanan Ferit, Ayşe'nin avukatı olmaya karar verir. Ferit'in "Sana inanıyorum, avukatın ben olacağım" demesi Ayşe'yi umutlandırır. Ancak Ferit, Baha ile Ayşe'nin birbirlerini sevdiği düşüncesini aşmakta zorlanmaktadır.

Kalp Yarası 13. Bölüm yayınlandı: Kalp Yarası 13. Bölüm full izle - Resim : 4

Ayşe'nin masumiyetinin kanıtı olan video Azade'nin elindedir. Azade gelin olarak hiçbir zaman kabullenemediği Ayşe yüzünden oğlunun ölümden dönmesini sindiremez.

Diğer yandan Adnan'ın öz babası olduğunu öğrenen Yaman, geçmişiyle barışmak ve intikam almak arasında kritik bir yol ayrımındadır...

Kalp Yarası 13. bölüm full İZLE

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin