Kalp Yarası 11. Bölüm İzle! Kalp Yarası yeni fragman çıktı mı?

ATV’nin sevilen yapımlarından biri olan Kalp Yarası, yeni bölümü ile ekrana gelmesinin hemen ardından gözler 12. Bölüm fragmanına çevrildi. Başrollerinde Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin ve Merve Çağıran’nın yer aldığı Kalp Yarası, dün akşamki bölümü ile izleyicileri ekrana kilitledi. Yeni bölüm fragmanının yayınlanmasının ardından ise izleyiciler Kalp Yarası fragmanı için araştırma yapmaya başladı. Peki, Kalp Yarası yeni bölümde neler oluyor?

Google Haberlere Abone ol
Kalp Yarası 11. Bölüm İzle! Kalp Yarası yeni fragman çıktı mı?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kalp Yarası, dün akşam 11. Bölümü ile izleyici karşısına çıktı. İzleyiciyi ekrana kilitlemeyi başaran Kalp Yarası dizisinin yayınlanmasının ardından, 12. Bölüm fragmanı için geri sayım başladı. Dizinin hayranları Kalp Yarası 12. Bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyişini sürdürüyor. Kalp Yarası 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

KALP YARASI SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Kalp Yarası 11. Bölüm İzle! Kalp Yarası yeni fragman çıktı mı?

Ferit ve Ayşe gerçekten karı koca olmanın keyfini yaşarken, Baha'nın ortaya çıkıp "Ayşe benim eski nişanlım" demesiyle her şey alt üst olur. Ayşe'nin kendisine yalan söylediğini anlamasıyla hayal kırıklığına uğrayan Ferit, bir karar aşamasındadır. Ayşe ise her şeyden habersiz, aşkın büyüsüne kapılmış haldedir. Ancak Ferit'in verdiği karar onun da hayatını alt üst edecektir.

Kalp Yarası 11. Bölüm İzle! Kalp Yarası yeni fragman çıktı mı? - Resim : 2

Hande, Ayşe'den kurtulmuş olmanın sevincini yaşamaktadır. Ancak Baha tehlikesi henüz ortadan kalkmamıştır. Bu durumun farkında olan ve iyice köşeye sıkışan Hüseyin bir karar alır. Bu karar Ayşe ve Ferit'in hayatını tümüyle değiştirecektir.

Kalp Yarası 11. Bölüm İzle! Kalp Yarası yeni fragman çıktı mı? - Resim : 3

Adnan'ın yaşadığı sağlık problemi ise konakta ve şirketteki tüm dengeleri değiştirir. Geçmişin sırlarıyla birlikte Sancakzadelerin hiç bilmedikleri bir düşman kendini gösterir.

KALP YARASI 11. BÖLÜM İZLE

KALP YARASI 12. BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI MI?

Henüz Kalp Yarası 12. yeni bölüm fragmanı çıkmadı. Dün ki 11. bölümün ardından 12. bölüm fragmanının çıkması bekleniyor.

KALP YARASI KONUSU

Kalp Yarası dizisi, Antakya'nın iki köklü ailesinin bitmek bilmeyen çatışmasının tam ortasına, hayatlarını değiştiren tertemiz aşklarını koyan Ferit ve Ayşe'nin yüreklere dokunacak aşk öyküsünü konu alan dizinin genel hikayesi, sektörün duayenlerinden Tomris Giritlioğlu'nun imzasını taşıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin