Kalp krizi geçiren oyuncu rahatsızlığını canlı yayında anlattı

Geçen hafta kalp krizi geçiren ünlü oyuncu rahatsızlığı hakkında konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Kalp krizi geçiren oyuncu rahatsızlığını canlı yayında anlattı

TRT 1 ekranlarında yayınlanan 'Seksenler' dizisinde alan oyuncu Vural Çelik geçen hafta Cumartesi günü kalp krizi geçirerek Acıbadem Hastanesi'nde anjiyo operasyonu geçirmişti ve dün hastaneden taburcu olmuştu. Çelik Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemesem Olmaz' programına konuştu ve geçirdiği rahatsızlığı anlattı.



Şeker ve tansiyon hastası da olduğunu söyleyen Vural Çelik, hastaneden taburcu olduğunu ve istirahat ettiğini ifade etti. 



Çelik kalp krizi geçirdiği günü şu şekilde anlattı:



Göğsümün ortasında şiddetli bir ağrı hissettim. Antibiyotik kullanıyorumdum boğazlarımda iltihap vardı.Onun yan etkileri sandım. En büyük hastalık cahilliktir ya ben de tanıyı kendim koydum ve hastaneye yalnız gitti. Yanımda kimse yoktu.Göğsümde ağrı var dedim. Baktılar 10 dakika içinde kalp krizi geçiriyorsunuz dediler ve anjiyo yapıldı hemen.



Ben doktora gitmeseydim kötü şeyler olabilirdi. Doktorum çok şiddetli bir trafik kazasını ufak sıyrıklarla atlattınız dedi. Bir gün daha gitmesem beyin kanamasından hayatımı kaybedebilirmişim. 

Sigara kullanmak büyük zarar ama tuz, şeker kullanımına dikkat etmek gerekir. Herkesin senede 1 defa kalbine baktırması gerekir.



Tedavim de devam edecek.İlaçlarım değişti. Tuz ve şekeri hayatımdan çıkarmak zorundayım, kilo vermek zorundayım. Geçen haftalarda çok yoğun bir çalışma sürecindeydim ama bu hastalığımı tetiklemedi.





 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin