Kalp Atışı'nın ilk tanıtımı yayınlandı!

Show TV'nin yeni dizisi yakında ekran macerasına başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Kalp Atışı'nın ilk tanıtımı yayınlandı!

Show TV’nin merakla beklenen dizisi Kalp Atışı’nın ilk tanıtımı yayınlandı. Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu dizide; Öykü Karayel ve Gökhan Alkan’a; Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Vedat Erincin, Hasan Şahintürk, Selahattin Paşalı, Devrim Atmaca, Başar Doğusoy, Burcu Türünz, Ceylan Ceylan, Erdem Kaynarcave Rüçhan Çalışkur eşlik ediyor.



Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin yayınlanan ilk tanıtımında Eylül (Öykü Karayel)’ün kalp atışını takip ederek Ali Asaf (Gökhan Alkan)’ı bulduğu hastane sahnesi izleyenlerde büyük merak uyandırdı. Ayrıca Teaser müziği “Uçup Giden Zaman”ın sözleri; “Uçuşup giden zamana inat, Vuruyor kalbim duyuyor musun, Bana aşkını gözlerin anlatırken sen neden susuyorsun” dikkat çekti.



“Dünya ne kadar berbat bir yer olsa da, iyilerin mutlaka kazanacağını kanıtlayanbirileri her zaman vardır. Belki de O size hiç adil davranmayan kaderin sunduğu ilk ve tek şanstır.



Henüz on sekiz yaşındaki lise öğrencisi Eylül’ün de kaderini değiştirecek o şansın adı Ali Asaf Denizoğlu’dur. Hikayenin başladığı yer Ege’de bir kasabanın lisesi... İkilinin yollarının ayrılıp yıllar sonra tekrar kesiştikleri yer ise İstanbul’un en iyi hastanesinin çatısıdır!



Hayata yenik başlayan, öfkesi dışında hiçbir şeyi olmayan bir kızın bir cerrah olarak hayata meydan okuma hikayesidir bu. Aynı zamanda ona bu cesareti verecek olan Ali Asaf’ın! Elini tutan ve başarabilirsin diyen bir yol göstericinin. Hepimizin tüm kalbimizle hayatımızda olmasını istediğimiz o kişi Eylül gibi bizim de hayata olan umutlarımızı hep ayakta tutacaktır.



İşte “Kalp Atışı”nın İlk Tanıtımı!




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin