Kalbimin Sultanı dizisi için özel test!

Star'ın yeni dizisi, birçok ilke sahne olacak.

Google Haberlere Abone ol
Kalbimin Sultanı dizisi için özel test!

Star'ın yarın ilk bölümüyle ekrana gelecek olan dizisi Kalbimin Sultanı birçok ilke sahne olacak. Mesut Yar, Kalbimin Sultanı dizisinin ilklerini yazdı.



Mesut YAR / POSTA



Türk dizi tarihinde ilk kez!



Yarın ekrana yeni bir iş daha geliyor. Star TV’de yayınlanacak dizinin adı “Kalbimin Sultanı”... Tarihi bir romandan esinlenilmiş olunsa da masalsı bir dünyaya sahip. Ve Türk TV tarihinde de çok acayip ilkleri var. Sayalım...



İlk Türk-Rus ortak yapımı dizi. Ana yapımcı MayaTV International Productions, Rus ortak ise dünyaca ünlü enerji şirketi Gazprom’un medya ayağı KIT Medya. Rusya’da ilk defa bir Türk dizisi prime time diliminde yayına girecek. Rusya’daki kanal ülkenin en çok seyredilen kanalı Pervy 1. Proje orada Eylül’de yayında olacak.



DİZİ İÇİN ÖZEL TEST!



Dizi yayına girmeden ilk pilot bölümü farklı bir model ile izleyici karşısına çıktı ve geçer not aldı. Türkiye’de farklı alanlarda kullanılan ‘nörobilim’ ışığında EEG testleri yapıldı. Nuroscore’una baktığımızda dizinin ‘izlenirlik oranı’ aşağı yukarı belirlendi...



Rus oyuncu Aleksandra Nikiforova (Anna) 2.5 ayda Türkçe’yi kavradı, dublajsız olağanüstü bir performans ile seyirciye sesleniyor. “Lost” ve “Prison Break”in yönetmeni Bobby Roth projenin supervisor yönetmeni oldu. İşin ilk bölümü Kerem Çakıroğlu yönetmenliğinde. Devam bölümlerinde yönetmen koltuğuna Eda Teksöz oturuyor. Bakalım bunca ilk diziye listede de ilk sırayı getirecek mi?



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin