Kalacağı ev bile ayarlandı! Kim Min-Jae yeni takımına imza atıyor

Napoli formasıyla ilk sezonunda şampiyonluk yaşayan Kim Min-Jae, Premier Lig'in yolunu tutmaya hazırlanıyor. İngiliz devi, Güney Koreli stoperin serbest kalma maddesini ödeyecek.

Google Haberlere Abone ol
Kalacağı ev bile ayarlandı! Kim Min-Jae yeni takımına imza atıyor

Fenerbahçe'de gösterdiği muazzam performansla Avrupa devlerini peşine takan Kim Min-Jae, Napoli'ye transfer olup kariyerinin en büyük sıçramasını yapmıştı.

İtalyan temsilcisiyle ilk sezonunda şampiyonluk yaşayan ve takımın değişilmez isimlerden birisi olan Kim Min-Jae için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

KALACAĞI EV BİLE AYARLANDI

Il Mattino'da yer alan habere göre Manchester United yetkilileri, Kim Min-Jae'nin Manchester'da oturacağı evi bile buldu. Haberde bu ayrılığın Napoli istemesi bile gerçekleşeceğine vurgu yapıldı. Oyuncunun serbest kalma bedelini ödeyecek olan Manchester United, Napoli'ye söz hakkı tanımadan Kim Min Jae'yi kadrosuna katabilecek.

Il Mattino'daki haberin detayında Manchester United'ın Kim ile anlaşma sağladığı ve İngiltere'nin Alderley Edge yerleşkesindeki villasının bile tutulduğu belirtildi. Haberde Manchester United'ın 65 milyon Euro'ya kadar ulaşabilecek bir bonservis teklif etmeyi düşündüğüne yer verildi. Kim Min Jae'nin Manchester United'tan yıllık 9 milyon euro kazanacağı bilgisine yer verildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin