Kahreden haberi annesi verdi... Survivor İsmail Balaban'a şok üstüne şok!

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor'da iletişim ödülünü kazanan ünlüler takımından İsmail Balaban ile annesinin konuşması gündem oldu. Annesi İsmail Balaban'ı nişanlısı Gamze hakkında uyardı.

Google Haberlere Abone ol
Kahreden haberi annesi verdi... Survivor İsmail Balaban'a şok üstüne şok!

Survivor son bölüme iletişim ödülünü kazanan ünlüler takımından İsmail Balaban ile annesinin konuşması damga vurdu. İsmail'in annesi nişanlısı Gamze Atakan için "O senin bıraktığın gittiğin kız değilmiş oğlum. Beni burada öldürdüler oğlum, ben ölümlerden döndüm. Hiçbir şekilde onun adını anma orada" dedi.

Acun Ilıcalı duyduğu sözler sonrası gözyaşlarını tutamayan İsmail Balaban'a isterse nişanlısıyla konuşma hakkı verileceğini söyledi. İsmail ise nişanlısı yerine tekrar annesiyle konuşmak istediğini belirtti.

Kahreden haberi annesi verdi... Survivor İsmail Balaban'a şok üstüne şok!

İşte ada konseyinde tüm yaşananlar...

Survivor'ın 27 Nisan tarihli 79. bölümüne, iletşim ödülünü kazanan ünlüler takımından İsmail Balaban'ın annesiyle yaptığı konuşma damga vurdu. Survivor 2021'in dikkat çeken isimlerinden olan Survivor İsmail son bölümde annesinin yaptığı itiraf ile gözyaşlarını tutamadı.

Daha önce nişanlı olduğunu söyleyen İsmail, annesi ile telefon konuşması yaptığı sırada beklenmedik sözler işitti.

Duygusal telefon konuşmasında annesi İsmail'e "Oğlum, senin bırakıp gittiğin gibi değilmiş hiçbir şey burada. O senin bıraktığın gittiğin kız değilmiş oğlum, sen bilirsin" dedi.

Kahreden haberi annesi verdi... Survivor İsmail Balaban'a şok üstüne şok! - Resim : 2

Annesinin sözleri karşısında ünlüler takımı yarışmacıları şoke olurken, İsmail'in annesi şöyle konuştu:

"Beni burada öldürdüler oğlum, ben ölümlerden döndüm. Hiçbir şekilde onun adını anma orada."

Konseyde Acun Ilıcalı nişanlısı ile görüşme fırsatı verebileceklerini söylerken İsmail Balaban fırsat verilirse nişanlısı yerine annesi ile görüşmek istediğini söyledi.

Kahreden haberi annesi verdi... Survivor İsmail Balaban'a şok üstüne şok! - Resim : 3

Gamze Atakan kimdir?

İsmail Balaban'ın nişanlısı olarak gündem olan Gamze Atakan hakkında bilgiler araştırılıyor. Gamze Atakan ev İsmail Balaban çifti 2020 yılında nişanlandı. Gamze Atakan ve İsmail Balaban çiftinin nişan yüzüklerini Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi taktı. İsmail Balaban, yarışma boyunca sıkça nişanlısından bahsetti ve yarışma sonrasında evleneceklerini ifade ediyordu.Gamze Atakan'ın nişan atmasına neden olan konunun detaylarına ise şu ana kadar ulaşılamadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin