Kahramanmaraş'ta sahte içki faciası: 4 kişi öldü

Alkol fiyatlarına gelen zamlardan sonra peş peşe sahte alkolden vefat haberleri geldi. Kahramanmaraş'ta sahte içkiden 4 kişi hayatını kaybetti. Antalya Manavgat'ta da bir kişi sahte içkiden yoğun bakıma kaldırıldı.

Google Haberlere Abone ol
Kahramanmaraş'ta sahte içki faciası: 4 kişi öldü

Kahramanmaraş'ta Şahin Büyüksakallı (55), Abdullah Çam (62) ve Ali Kalaycı (71) ile Elbistan ilçesinden Aytekin Karagenç, sahte içki içtikten sonra rahatsızlanınca hastanelere kaldırıldı. İlk müdahalelerin ardından KSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen 4 kişi doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Ali Kalaycı'nın hastaneye gittiğinde polislere, içki içtikten sonra rahatsızlandığını ve içkiyi Şahin Büyüksakallı'dan aldığını söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 ANTALYA'DA BİR KİŞİ YOĞUN BAKIMA KALDIRILDI

Antalya’nın Manavgat ilçesinde sahte içkileri hazırlayıp sattığı belirlenen M.Ö. ile sahte içkiden yoğun bakım servisinde tedaviye alınan H.S.’nin birlikte alkol aldığı K.Y., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden M.Ö. ‘taksirle yaralama’ suçundan tutuklanırken, K.Y. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ENTÜBE EDİLDİ

Diğer taraftan sahte içkiden zehirlenip Manavgat Devlet Hastanesi’nde tedaviye alınan H.S.’nin durumunun ağırlaştığı ve yoğun bakım servisinde entübe edildiği belirtildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin