Kahramanmaraş'ta iğrenç görüntü! Sapık adam otobüste inleyerek taciz etti

Kahramanmaraş'ta bindiği özel halk otobüsünde 2 kız kardeşe "inleme sesiyle" sözlü tacizde bulunup, saldırdığı iddiasıyla tutuklanıp, bir süre sonra serbest bırakılan zanlı hakkında 11 yıl 9 aya kadar hapis cezası istendi.

Google Haberlere Abone ol
Kahramanmaraş'ta iğrenç görüntü! Sapık adam otobüste inleyerek taciz etti

Kahramanmaraş'ta, 18 Temmuz 2021'de A.A. ile A.A.; özel halk otobüsünde önlerindeki koltukta oturan Ş. B. ile kardeşi B.P.'ye sözlü tacizde bulundu. 2 kardeş tepki gösterince, şüpheliler hakaret etti.

Ş. B., yaşananları cep telefonu ile kaydetmeye başladı. Bu sırada A.A., 2 kardeşe saldırarak, telefonu almak istedi. Çıkan arbede, şoför ve diğer yolcuların müdahalesi ile sona erdi. 2 şüpheli, ihbarla gelen polis ekiplerince gözaltına alındı. Şüphelilerden tutuklanan A.A. bir süre sonra tahliye edildi.

'ELİYLE ÇENEMİ TUTUP, GÖĞSÜMDEN İTEKLEDİ'

Olay ile ilgili Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı. Bu kapsamda ifadesi alınan Ş. B., A.A.'nın kendisine ve kardeşine hakaret ettiğini belirterek, "Hakaret edip, inleme sesi çıkardı. Daha sonra eliyle çenemi tutup, göğsümden itekledi" dedi.

B.P. de ablası ile aynı ifadeyi verdi. 3 görgü tanığı ise A.A.'nın kız kardeşlere hakaret ve küfrettiğini, inleme sesi çıkardığını ve 'Bekleyin, göreceksiniz' diyerek tehdit ettiğini söyledi.

Almanya ve Türkiye'de 18 suç kaydı bulunan, bu nedenle Almanya'dan sınır dışı edildiği ortaya çıkan A.A. ise hakkındaki iddiaları reddetti. Diğer şüpheli A.A. hakkında, olaydan sonra yaşamını yitirdiği için takipsizlik kararı verildi.

İNLEME SESİ 'CİNSEL TACİZ' SAYILDI

Soruşturmayı tamamlayan savcı, tutuksuz sanık A.A.'nın inleme şeklinde sesler çıkarıp, kardeşlere cinsel amaçla taciz ettiğini, tehdit ve hakarette bulunduğunu belirterek, 'cinsel taciz', 'hakaret', 'tehdit' ve 'basit yaralama' suçlarından toplam 11 yıl 9 ay hapis cezası istedi.

Hazırlanan iddianame, 1'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde kabul edildi. Sanık A.A., önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin