Kahramanmaraş'ta 4.0 büyüklüğünde deprem. Deprem çevre illerden de hissedildi. İşte AFAD ve Kandilli'den gelen son deprem bilgileri

Kahramanmamraş merkezli 6 Şubat Pazartesi günü yaşanan depremlerin ardından bölgede peş peşe depremler yaşanmaya devam ediyor. Son deprem Kahramanmaraş Onikişubat merkezli yaşandı. AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nden depremlerle ilgili açıklama geldi.

Google Haberlere Abone ol
Kahramanmaraş'ta 4.0 büyüklüğünde deprem. Deprem çevre illerden de hissedildi. İşte AFAD ve Kandilli'den gelen son deprem bilgileri

6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından Türkiye büyük bir yasa büründü. Büyük depremlerin ardından Türkiye genelinde peş peşe depremler yaşanmaya devam ediyor. Bu akşam saatlerinde İzmir ve Adıyaman'da depremler yaşandı.

 Son deprem haberi Kahramanmaraş Onikişubat merkezli yaşandı. AFAD depremin büyüklüğünü 4.0, derinliğini ise 7 kilomtre olarak açıkladı.

Kandilli Rasathanesi ise depremin merkez üssünü Kahramanmaraş Döngel, büyüklüğünü 3.8, derinliğini ise 5 kilometre olarak duyurdu.

Deprem çevre illerden de hissedildi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener ise, "6 Şubat 2023 saat 04:17'de Sofalıcı-Şehitkamil-Gaziantep ve 13:24'te Ekinözü-Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından, 27 Şubat 2023 saat 20:30 itibarıyla bölgede toplam 9597 adet deprem çözümü yapılmıştır." bilgisini verdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin