Kaftancıoğlu'ndan Muharrem İnce'ye sert cevap: İnce hesaplarla uğraşanlara da halk dersini verecek

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin "Millet İttifakı kurulurken davet edilmedik, yok sayıldık" sözlerine CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu cevap verdi: İnce hesaplarla uğraşanlara da halk dersini verecek.

Google Haberlere Abone ol
Kaftancıoğlu'ndan Muharrem İnce'ye sert cevap: İnce hesaplarla uğraşanlara da halk dersini verecek

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, CHP'nin seçim listelerine ve Millet İttifakı'na yönelik açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet'ten Merve Kılıç'a konuşan İnce, 29 Mart’ta CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulundu.

İnce, “29 Mart’tan önce veya sonra Kılıçdaroğlu’yla hiçbir görüşmem olmadı. Yakınındaki kişilerin bazıları kendilerini siyasi aktör yapmak için çıkıp açıklamalar yaptı. Önemsemedim. Ben Sayın Kılıçdaroğlu’yla görüşmeyen birisi değilim. Özel telefonlarımızı bilmeyen insanlar değiliz. Ama herhangi bir görüşmemiz olmadı. Millet İttifakı’nı kurarken davet edilmedik, mutabakat metinleri yapılırken davet edilmedik. Yok sayıldık. Biz ittifaklara karşı değiliz ama ittifaklar omurgalı olmalıdır. Onlarınki menfaat ittifakı.” dedi.

MUharrem İnce'ye yanıt Canan Kaftancıoğlu'ndan geldi

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin "Millet İttifakı kurulurken davet edilmedik, yok sayıldık" sözlerine Twitter hesabından CEVAP VERDİ.

Kaftancıoğlu, “Yaptıklarını ya da yaşadıklarını gerekçelendirmek için aynaya bakmak yerine, bahanelere sığınanlardan hazzetmedim hiç. Ne güzel söylemiş atalarımız. Sorumluluk denilen şey önce iğneyi kendine batırmakken, kendi gerçekliğini görmeden, ince hesaplarla uğraşanlara da halk dersini verecek.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: ANKA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin