Kadir Şeker'in tahliyesine itiraz edildi! Yeniden tutuklanması istendi

Konya'da Ayşe Dırla'ya şiddet uygulayan Özgür Duran'ı öldürdüğü gerekçesiyle tutuklu yargılanan Kadir Şeker’in tahliyesine itiraz edildi.

Google Haberlere Abone ol
Kadir Şeker'in tahliyesine itiraz edildi! Yeniden tutuklanması istendi

Konya’da sevgilisi Ayşe Dırla'ya şiddet uygulayan Özgür Duran'ı engellemek isterken öldürdüğü gerekçesiyle Şubat 2020'de tutuklanan Kadir Şeker hakkında geçtiğimiz günlerde tahliye kararı verilmişti.

Sabah gazetesinden Tolga Yanık'ın haberine göre, Duran ailesinin avukatlarından Duygu Delibaş tahliye kararına itiraz etti; Şeker’in hükmen tutuklanmasını talep etti.

İtiraz dilekçesinde, "Tahliye kararı usul ve yasaya aykırı olup, kamuoyu baskısıyla oluşan kamu vicdanını rahatlatmak adına verilmiş mahkemelerin tarafsız ve bağımsızlığını zedeleyici nitelikte bir karardır. Dosyaya başından beri hakim olan 3. Ağır Ceza Mahkemesi tutukluluğuna devam kararı verirken, 4. Ağır Ceza Mahkemesi yalnızca bir günlük inceleme ile tahliye kararı vermiştir. Bu karar kabul edilemez niteliktedir. 4. Ağır Ceza Mahkemesinin tahliye kararı kaldırılarak sanığın hükmen tutuklanmasına karar verilmesi talep ederim" ifadelerine yer verildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin