Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili Levent İnanır'dan açıklama geldi. Levent İnanır, felç riski ve yoğun bakım iddialarına tepki gösterdi

Usta sanatçı Kadir İnanır, Muğla'da aniden rahatsızlanınca Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılmış ve burada tedavi altına alınmıştı. İnanır'ın felç geçirdiği ve durumunun tehlikeli olduğu bildirilmişti.  Kadir İnanır'ın yeğeni Levent İnanır ise çıkan habereler tepki gösterdi ve şu açıklamayı yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili Levent İnanır'dan açıklama geldi. Levent İnanır, felç riski ve yoğun bakım iddialarına tepki gösterdi

Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin yeğeni Levent İnanır'dan açıklama geldi.

Usta sanatçının yeğeni Levent İnanır, felç riski ve yoğun bakım iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Muğla Ortaca'da aniden rahatsızlanan usta sanatçı Kadir İnanır, ambulanla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilerek burada yoğun bakıma alındı. 

 

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nden Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin yapılan ilk açıklamada; hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilerek, şöyle denildi: 

"Çok değerli sanatçımız Kadir İnanır’ı Üniversitemiz Hastanesinde misafir ediyoruz. Kendisinin durumu iyi olup, tetkikleri devam etmektedir. Türk sinemasının değerli ismini hekimlerimizin gözetimi altında bir müddet daha misafir edeceğiz."

YEĞENİNDEN AÇIKLAMA

Habertürk'ün haberine göre; Kadir İnanır'ın yeğeni Levent İnanır ise felç riski ve yoğun bakım iddialarının gerçek olmadığını belirtti. Levent İnanır, "Dayı, sarı nokta nedeniyle yeni bir operasyon yaptırmıştı. Oradan bir pıhtı atması oldu, ama kan sulandırıcıyla sorun halloldu" açıklamasında bulundu.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin