Kadir Doğulu'nun O Ses Türkiye'de Neslihan Atagül ile ilgili anlattığı hikaye alıntı mı?

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına eşi Neslihan Atagül ile katılan Kadir Doğulu'nun evliliklerinde yaşadıkları bir tartışmayı anlattığı anlar gündeme geldi. Kadir Doğulu'nun Neslihan Atagül'le alakalı anlattığı hikayenin çalıntı olduğu bir aile danışmanına ait olduğu öne sürüldü.

Google Haberlere Abone ol
Kadir Doğulu'nun O Ses Türkiye'de Neslihan Atagül ile ilgili anlattığı hikaye alıntı mı?

Magazin basınının gözde çiftlerinden olan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu TV8'de ekrana getirilen O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına katıldı. "Bal Böceği" şarkısını söyleyene Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül çifti, performanslarından sonra jüri üyeleriyle sohbet etti. Ünlü çiftten Doğulu, evliliklerinde yaşadıkları bir olayı anlattı.

Doğulu, "Bir keresinde çok büyük bir tartışma yaşadık. Ben kapıyı vurup çıktım. İşlerimi halledip akşam eve geldiğimde koltukta uyuyakalmıştı. Normalde onu hayatta orada yatırmaz kucağıma alır yatağa götürürüm. O gün yapmadım çünkü kızgındım. Yatak odasına gidip yattım. Sabah yanıma geldi. İkimiz de kızgınız. Ben acaba biraz ara mı versek diye sordum o da 'tamam verelim' dedi. Birkaç saat geçti, evde birlikte vakit geçirdik. Ben tam dışarı çıkacakken geldi boynumda öptü. Sonra oturup konuştuk. Konuşurken ben dün gece eve geldim dedim o da 'fark ettim' dedi. Ben seni normalde yukarı götürürdüm ama götürmedim dedim. O da 'beni almanı çok bekledim' dedi. Ben de çok bekledim 'acaba aç mısın?' diye soracaksın diye dedim. O gün bizim miladımız var. Konuşarak çok şey anlaşılabiliyor" dedi.

Kadir Doğulu'nun O Ses Türkiye'de Neslihan Atagül ile ilgili anlattığı hikaye alıntı mı?

KADİR DOĞULU'NUN O SES TÜRKİYE'DE ANLATTIĞI HİKAYE ÇALINTI MI?

Ünlü oyuncunun anlattıkları yazar ve aile danışmanı Adem Güneş'in Twitter'da paylaştığı bir hikayeye benzetildi. Doğulu için "Hikaye çalıntı, çok komik ya" yorumları yapıldı.

Kadir Doğulu'nun O Ses Türkiye'de Neslihan Atagül ile ilgili anlattığı hikaye alıntı mı? - Resim : 2

Kadir Doğulu'nun O Ses Türkiye'de Neslihan Atagül ile ilgili anlattığı hikaye alıntı mı? - Resim : 3

Kadir Doğulu'nun O Ses Türkiye'de Neslihan Atagül ile ilgili anlattığı hikaye alıntı mı? - Resim : 4

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin