Kadir Doğulu: Neslihan’la aramızdaki mesafe zor

Kadir Doğulu, önceki gün Etiler’de görüntülendi. Eşi Neslihan Atagül, için sarf ettiği aşk dolu sözler oyuncuya hatırlatılmasına oyuncu, "Olağan olsa gerek, çünkü sorulduğu zaman en hakikati neyse onu söylemeye çalışıyorum. Onu da insanlar sağ olsunlar, tevecü edip beğeniyorlar" diye konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Kadir Doğulu: Neslihan’la aramızdaki mesafe zor

Çok beğenilen bir çift oldukları hatırlatılınca Kadir Doğulu, "Çok teşekkür ederiz, güzellik gören gözlerde denir ya öyle. Onların gönülleri temiz ve güzel ki, güzellik görüyorlar" dedi.

"Bir dizi projesi için anlaşmak üzereyiz" diyen Doğulu, "Bir sözleşme sürecini bitirmek üzereyiz diyebilirim. Onun dışında yapımcılığını yaptığım bir film var, yurt dışında yayınlanacak onu bitirdik. Yeni bir sinema filmi seti kuruyoruz, yapım şirketi olarak" diye konuştu.

Oyuncu, "Eşiniz Bodrum’da siz buradasınız zorlanmıyor musunuz?" sorusuna, "Bu enerjiyi gücü verene şükürler olsun. Yorulmuyoruz, zevkle yapıyoruz. İnsan severek yaptığı işler bulursa kendine hiçbir zaman yorulmak ne bilmiyor. Tabii dinlenmeyi de bilmek lazım. Yorulmuyoruz ama arada zihnen ve bedenen dinlenmek lazım. İkimizde yaptığımız işin farkındayız bize zulh olmasını sebep olacak hallere bürünmüyoruz. Evet, mesafe zor, evli çiftin iki ayrı şehirde yaşaması zor ama bu zorluğun bir de güzelliği var. Birbirimize duyduğumuz özlem, hasret daha kaliteli vakit geçirmemize sebep oluyor." yanıtını verdi.

"Pandemi süreci sizin için zor geçmemiştir?" sorusuna, "Bu süreci biz pek evde geçirmedik. Anadolu’da bitirmeye çalıştığım bir belgesel projesi vardı, karavanı aldık İç Anadolu’da gidebildiğimiz yere, yasaların müsaade ettiği biçimde. Bizim için pek zor geçmedi ama sağlık personeli için çok zor geçti mesela. Onların Allah yardımcısı olsun, bütün sağlık personelinin. Benim için zor yok, mutlaka bir öğreti bir ibret var. Buradan bütün bu coğrafyada yaşayan insanı en iyi ibreti alıp, bir sonraki nesle en iyi şekilde miras olarak bırakabilir. Miras dediğiniz, yat, para ve araba değil, bilgi. Onu da böyle deneyimlerle unutmadan en bilimsel ve en hakiki biçimde aktarmak lazım" cevabını verdi.

Ünlü çift, iki yıllık birlikteliklerini 8 Temmuz 2016'da evlilikle taçlandırmıştı. (Milliyet)

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin