Kadınları hedef aldı. Kaşla göz arasında 65 bin TL'lik telefonu çalıp yok pahasına sattı

Beyoğlu'ndaki yankesici kadınları hedef aldı. Kaldırımda yürüyen iki kadının arkasından yaklaştı ve cep telefonlarını el çabukluğuyla çaldı.

Google Haberlere Abone ol
Kadınları hedef aldı. Kaşla göz arasında 65 bin TL'lik telefonu çalıp yok pahasına sattı

Beyoğlu Kasımpaşa Küçükpiyale Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda bir şahıs kaldırımda bebek arabasıyla yürüyen 31 yaşındaki Havva Toprak'ı bir süre takip etti ve sırtındaki çantadan cep telefonunu çaldı.

Kadının şikayetiyle Kasımpaşa Polis Merkezi Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Polis mağdurların ifadelerini ve çevredeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. 

İncelemelerin ardından şüphelilerin daha önce de benzer suçlardan kaydı olan İsmail K. olduğu ortaya çıktı. Şüpheli evine yapılan baskınla yakalandı.

65 BİN TL'LİK TELEFONU 4 BİN 500 TL'YE SATTI

Gözaltına alınan şahsın 65 bin TL değerindeki telefonu semtte bir dükkana sattığı ortaya çıktı. Dükkana giden ekipler, çalıntı telefonu 4 bin 500 TL'ye satın alan dükkan sahibi Barış Can K.’yı da gözaltına aldı. Çalıntı telefon ise sahibine verildi.

Kadınları hedef aldı. Kaşla göz arasında 65 bin TL'lik telefonu çalıp yok pahasına sattı

TELEFONU SATIN ALANA İŞLEM YAPILDI

İsmail K. yankesicilik suçundan tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Çalıntı telefonu satın alan Barış C.K. ise “suç eşyası satın almak” suçundan adli işlem yapılarak, savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Kadınları hedef aldı. Kaşla göz arasında 65 bin TL'lik telefonu çalıp yok pahasına sattı - Resim : 2

Kasımpaşa Polis Merkezi Amirliği çalışmaları sonucunda İsmail K.'nın yine önceki günlerde Beyoğlu Camiikebir Mahallesi’nde kaldırımda yürüyen Yağmur Onat'ın çantasından telefonunu çaldığı öğrenildi. Çaldıktan sonra ortadan kaybolduğu görüldü.

İki hırsızlık olayı da kameralar tarafından kaydedildi.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin