'Kadınlara para verenler cehenneme gider' dedi ortalık karıştı. Yaşar Alptekin'in İstanbul Arnavutköy Korkmaz Yiğit Anadolu Lisesi’ndeki sözleri isyan ettirdi

Eski manken Yaşar Alptekin'in kadınlarla ilgili kurduğu cümleler isyan ettirdi. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın İstanbul Arnavutköy Korkmaz Yiğit Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle olan sohbeti sırasında kurduğu cümleler hem öğrencilerin hem de velilerin tepkisini çekti. Alptekin'in "bakın kadına para verirseniz, uyuşturucuya para verirseniz, alkole para verirseniz, sigaraya para verirsiniz. Yani sizi cehenneme götürecek olanlar bunlar." sözlerine salonda tepki sesleri yükseldi.

Google Haberlere Abone ol
'Kadınlara para verenler cehenneme gider' dedi ortalık karıştı. Yaşar Alptekin'in İstanbul Arnavutköy Korkmaz Yiğit Anadolu Lisesi’ndeki sözleri isyan ettirdi

İstanbul Arnavutköy Korkmaz Yiğit Anadolu Lisesi’nde Diyanet İşleri tarafından düzenlenen bir etkinlikte konuşan Yaşar Alptekin sözleriyle öğretmen, öğrenci ve velilerin tepkisini çekti

Beşiktaş Arnavutköy semtinde yer alan Korkmaz Yiğit Anadolu lisesi öğrencileri okulun son iki ders saatinde bir söyleşiye katılmak üzere konferans salonuna toplandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın düzenlediği söyleşinin konuğu eski manken, oyuncu ve şimdiki muhafazakar yaşamıyla dikkat çeken Yaşar Alptekin’di.

Alptekin'in "Parasız bir cennete mi gitmek istiyorsunuz? Paralı cehennem, parayla. Bakın kadına para verirsiniz, uyuşturucuya para verirsiniz, alkole para verirsiniz. Sigaraya para verirsiniz. Yani sizi cehenneme götürecek olanlar bunlar" sözlerine öğrenciler tepki gösterdi.

Öğrenciler ise 'kadınlar bizi cehenneme götürür' sözlerine itiraz etti ve salonda sesler yükselmeye başladı.

Alptekin ise öğrencilerin bu itirazları üzerine "ben bir şey mi söyledim? Kadınlar derken arkadaşım detaya girdirtme beni yani. Genelev kadınlarından bahsediyorum" dedi.

İşte o video

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin