Kadınlara özel! Yeni bir televizyon yayında

Türkiye'nin kadınlara özel ilk spor kanalı izleyiciyle buluştu.

Google Haberlere Abone ol
Kadınlara özel! Yeni bir televizyon yayında

Türkiye’nin kadınlara özel ilk spor kanalı 'sportstvkadın' izleyicisiyle buluştu.



sportstvkadın'ın tanıtım toplantısı Sportsnet Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gülüm'ün ev sahipliğinde yapıldı.



Hafta içi her gün, 09:00 - 12:00 saatleri arasında 'sportstv' üzerinden yayın yapan kanalın tanıtıldığı basın buluşmasına, Türkiye'yi farklı dallarda temsil eden başarılı kadın sporcular da katıldı. Kanalın yayın akışının anlatıldığı toplantıda, Türkiye'de kadınların spor yapma alışkanlıkları değerlendirildi, konuyla ilgili araştırmaların sonuçları paylaşıldı.



Kadınlara özel! Yeni bir televizyon yayında

 

Her gün 3 saat boyunca, kadınlar tarafından hazırlanan programların yine kadınlar tarafından sunulduğu sportstvkadın'ın yayın akışında, Spor ve Sağlık, Fit Mutfak, Spor ve Çocuk, Spor ve Moda, Birlikte Deneyelim, Hareketlen, Taha Erpulat ile Pilates, Yoga programları bulunuyor. Ayrıca Olimpik Anneler, Spor ve Yaşam gibi stüdyo programları da yayın akışında yer alıyor.

 

'Kadınız Yaparız!' sloganıyla yola çıkan sportstvkadın, kadın ve çocuklar aracılığıyla sporu topluma yaymayı ve izleyicileri daha aktif bir yaşama kavuşturmayı hedefliyor. sportstvkadın ile birlikte yayın hayatına başlayan www.kadinvespor.com portalı, program içeriklerinin yanı sıra kadın ve spor konulu haberleri, takipçilerine ulaştırmayı amaçlıyor.

 

Sportsnet Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gülüm konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Ülkemizde spor olgusu ve spor kültürünün gelişiminin, kadınımızın spor alanındaki görev ve sorumluluklarının artmasıyla yepyeni bir rotaya gireceğini düşünüyorum. Bu anlamda sporu içselleştirmiş, yaşantısının bir parçası haline getirmiş kadınlarımızın spor yapma alışkanlıklarının gelişmesi adına iletişim halinde olabilecekleri bir platformun varlığının önemli bir görevi yerine getireceğini düşünüyorum" dedi.

 

Sportstv aşağıdali kanal ve frekanslardan izlenebiliyor:



Digiturk 82. kanal // D-Smart 84.kanal // Teledünya 135. kanal // Tivibu 84. kanal // Turkcell TV // Turksat 4A uydusu, 12345 mhz dikey, ¾ FEC 30000 SR.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin