Kadınlara hakaret eden Murat Övüç'e büyük şok!

Pınar Gültekin'in vahşice katledilmesinin ardından sosyal medya hesabından paylaştığı video ile kadınlara hakaret eden, ardından da sahne aldığı mekanda, kendisini eleştiren Yeşim Salkım'a küfür eden Murat Övüç'e tepkiler dinmiyor.

Google Haberlere Abone ol
Kadınlara hakaret eden Murat Övüç'e büyük şok!

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, bugünkü yazısında Murat Övüç’ün sahne aldığı ve Yeşim Salkım’a küfür ettiği mekanın, Salkım’la anlaştığını duyurdu.

Son günlerde yaptığı hareketlerle büyük tepki çeken sosyal medya fenomeni Murat Övüç, Antalya’da sahne aldığı mekanda Yeşim Salkım’a küfür etmişti. Daha sonra Salkım tarafından mahkemeye verilen Övüç’e, şimdide bir darbe mekan yönetiminden geldi.

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, bugünkü yazısında Murat Övüç’ün sahne aldığı ve Yeşim Salkım’a küfür ettiği mekânın Yeşim Salkım’la anlaştığını duyurdu. Akay, “Bu arada Murat Övüç’ün, Antalya Lara’daki sahne aldığı ve Yeşim Salkım’a küfürler savurduğu Palm Beach isimli mekân, Övüç’le olan anlaşmasını iptal etti ve Yeşim Salkım’la anlaştı. O mekânda 8 Ağustos Cumartesi günü Yeşim Salkım sahne alacak ve giriş kadınlara ücretsiz olacak. Mekan yönetimi, “ Yeşim Salkım’a yapılan bu çirkin hareketi, bütün kadınlara yapılmış olarak görüyoruz” diyerek kınadı ve tepkisini gösterdi.” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin