Kadınlar erkeklerden 3 kat daha fazla orgazm taklidi yapıyor! Nedeni belli oldu...

Yeni bir seks anketine göre kadınların yatakta orgazm olma olasılığı erkeklerin olma olasılığından daha az. Çünkü erkekler yanlış yapıyor. Bu nedenle de kadınlar seks sırasında orgazm taklidi yapmak zorunda kalıyorlar.

Google Haberlere Abone ol
Kadınlar erkeklerden 3 kat daha fazla orgazm taklidi yapıyor! Nedeni belli oldu...
Daily Star

Beducated, partnerli seks sırasında erkeklerle kadınlar arasında, mastürbasyon sırasında olmayan büyük bir orgazm farkı buldu. 

Buna göre kadınlar mastürbasyon sırasında, partneriyle yaptıkları sekse kıyasla daha fazla orgazm oluyorlar. Erkeklerde ise bu oran oldukça düşük. Bunun nedeni kadınların kendilerini tanımaları ve ne istediklerini bilmeleri olarak ifade edildi.

Öyle ki kadınlar seks sırasında erkeklere göre üç kat daha sık orgazm taklidi yapıyorlar.

Bunun ilk nedeni partnerin duygularını incitmek, ikincisi yorulduğu için seksi bitirme isteği ve üçüncüsü orgazm olma konusu altında baskı altında hissetmek. 

Seks koçu  Julia Svirid'e göre orgazm olamamanın temel nedeni; iletişimsizlik. 

Svirid şöyle konuştu: "Yetişkinlere yönelik materyaller, Hollywood ve zevke dayalı seks eğitiminin olmayışı sayesinde seks sürekli olarak penetrasyonla eş tutuluyor. Çoğu kadın orgazma ulaşmak için cinsel ilişki sırasında penetrasyondan daha fazlasına ihtiyaç duyduğunu bildiriyor."

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin