Kadına vahşi saldırı. Tartıştığı kadını yumrukla bayılttı

Zonguldak'ta bir kişinin tartıştığı kadını yumrukla bayılttığı bildirildi. Kadın hastaneye kaldırılırken, şahıs polis ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Kadına vahşi saldırı. Tartıştığı kadını yumrukla bayılttı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir kişi tartıştığı kadını yumrukla bayılttı. Kadın hastaneye kaldırılırken adam polis merkezine götürüldü.

Edinilen bilgiye göre ilçeye bağlı Murtaza Mahallesi Orhan Gazi Caddesi üzerindeki bir restoranın önünde meydana geldi. İddialara göre restoranda çalışan Nuray A. ile Selma A. arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Büyüyen tartışma kavgaya dönüştü.

Bu sırada Selma A., olay yerine birlikte iddia edilen Kamil E.'yi çağırdı. Kavgaya Kamil E. de dahil olunca restoran önünde kargaşa meydana geldi.

Kamil E., Selma A.'yı yumruklamaya başladı. Talihsiz aldığı darbelerle bayılarak yere yığıldı. Olayı gören müşteriler yaşananlara müdahale etmek isteyince Kamil E.'nın tepkisiyle karşılaştı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan Selma A., ambulansla hastaneye kaldırılırken Kamil E. ve eski eşi olduğu iddia edilen ve kavgaya karışan Nuray A. polis merkezine götürüldü.

Kaynak: İHA
Etiketler Ereğli kadın yumruk
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin