Kadıköy-Beşiktaş seferini yapan vapurda korkunç anlar! Bir yolcu denize düştü

Kadıköy - Beşiktaş vapurunda korku dolu anlar yaşandı. Sefere başlayan vapurdan bir yolcu denize düştü.

Google Haberlere Abone ol
Kadıköy-Beşiktaş seferini yapan vapurda korkunç anlar! Bir yolcu denize düştü

Kadıköy-Beşiktaş seferini yapan yolcu vapurundan denize düşen bir kişi Kıyı Emniyeti ekipleri tarafından kurtarıldı. O anları çevredekiler cep telefonu ile görüntüledi.

Olay, dün saat 17.20 sıralarında Kadıköy açıklarında meydana geldi. Kadıköy-Beşiktaş seferini yapan yolcu vapurunda bulunan bir kişi henüz bilinmeyen bir nedenle denize düştü.

Vapurda bulunanlar tarafından can simidi atılarak kurtarılmaya çalışılan yolcu, ihbar üzerine olay yerine gelen Kıyı Emniyeti ekipleri tarafından kurtarıldı. O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Görüntülerde, denize düşen yolcunun olay yerine gelen Kıyı emniyeti ekipleri tarafından kurtarılma anları yer alıyor.

CAN SİMİDİ HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER 

Tekne can simidi hakkında bilinmesi gereken önemli detaylar vardır. Bu ürün çok önemli ve işlevsel olarak da çok iyidir ancak nasıl kullanıldığının bilinmesi gerekir. Doğru kullanıldığında hayat kurtaran bu ürün, aynı zamanda birçok önemli soruna da neden olabilir. Ürünün özellikleri;

• Ürün yapısı gereği su üstünde durabilir ve aynı zamanda kendisine tutunan kişilerin de su yüzeyinde kalmasını sağlar.

• Üzerinde çeşitli işaretler ve ait olduğu geminin sembolleri bulunur. Bu şekilde kişiler uzaktan da fark edilebilir.

• Genel olarak renkleri belirgin ve uzaktan bile fark edilebilir olur.

• Işıklı, dumanlı, çabuk düşmeli ve salvolu gibi farklı çeşitleri vardır.

Can simidi süs olarak da kullanılabilen önemli bir üründür. Özellikle dekorasyonunuzda deniz esintisi yaratmak istediğinizde tercih edebilirsiniz. Ayrıca bu ürün cafelerde, mekanlarda ve balıkçı gibi yerlerde sıklıkla dekorasyonda kullanılabilir. Can simidi yetişkin veya çocuk fark etmeksizin herkes için çok önemli ve gerekli bir araçtır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin