Kadebostany, yeni teklisi “Two Lovebirds in a Cage'de Sena Şener ile çalıştı

Ülkemizde de çok sevilen KADEBOSTANY,  yepyeni teklisi “Two Lovebirds in a Cage'de son dönemin en önemli kadın yorumcularından biri olan Sena Şener ile güçlerini birleştiriyor. Her biri dünya çapında ses getiren şarkılara imza atan ve muhteşem kadın vokalistlerle çalışan Kadebostany bu kez Sena Şener ile müthiş bir ortaklığa imza atıyor. Şarkı 13 Mayıs 2022 tarihinde yayınlanacak.

Google Haberlere Abone ol
Kadebostany, yeni teklisi “Two Lovebirds in a Cage'de Sena Şener ile çalıştı

 “Two Lovebirds in a Cage', 70'lerin ses estetiğinin hassas elektronik prodüksiyonlarla ustaca bir karışımı olarak dikkat çekiyor.  Sena Şener'in ender ve güçlü sesi,  türleri başarıyla harmanlayan yapımcı/besteci Guillaume de Kadebostany soundu bu beklenmedik ve heyecan verici işbirliğinde buluşuyor. Şarkının dünya çapında hit olması bekleniyor.

Kadebostany, yeni teklisi “Two Lovebirds in a Cage'de Sena Şener ile çalıştı

 ''Sena Şener ile nasıl tanıştılar ve  beraber çalışma kararı aldılar?'' sorusuna Guillaume de Kadebostany şöyle yanıt veriyor:

'Nisan 2019'da Türkiye turu yapıyorduk ve Eskişehir'de Eskifest'te konserimiz vardı. Sena da bu festivalde çalıyordu. Onu tanımıyordum ama şovunu gördüm ve dikkatimi çekti, çok özel ve eşsiz bir sesi olduğunu ve sahnede harika bir duruşu olduğunu düşündüm. Bundan birkaç hafta sonra, yeni şarkılar üzerinde çalışıyordum ve bir şarkı üzerinde işbirliği yapıp yapmayacağını konuşmak için onunla iletişime geçmeye karar verdim. Bu konuda hevesliydi ve sonrasında “Two Lovebirds in a Cage”i kaydettik.'

Etiketler sena şener
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin