Kaçan filmler yeniden sinemalarda

Hit filmler, 'Vodafone FreeZone Kaçan Filmler Festivali'yle yeniden sinemalara geliyor.

Google Haberlere Abone ol
Kaçan filmler yeniden sinemalarda

Vodafone'un gençlik platformu FreeZone, gençlerin sene içinde ders ve sınav koşturmacası sebebiyle kaçırdığı hit filmleri 'Vodafone FreeZone Kaçan Filmler Festivali'yle yeniden sinemalara getirecek.



Vodafone açıklamasına göre, Vodafone FreeZone'un Facebook hesabında oylamaya açılan 'Özgür Anket'in sonuçlarıyla en çok oy alan dört film 21-24 Ekim tarihleri arasında, 5 ilde tekrar vizyona girecek. Oylamaya katılan Vodafone FreeZone'lular, 'Açlık Oyunları', 'CM101MMXI FUNDAMENTALS', 'The Wolverine' ve 'Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün' filmlerini seçti. 



'Vodafone FreeZone Kaçan Filmler Festivali', seçilen filmleri İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Eskişehir'de 7 salonda her gün 19.00 seansında FreeZone'lular için sinema perdesine taşıyacak. 



Festivalde Vodafone FreeZone'lular bir arkadaşlarıyla ücretsiz sinema keyfi yaşayabilecekleri iki bileti hediye olarak alacak. Hediye bilet almak için Vodafone FreeZone'luların 'KACAN' yazıp '6666'ya göndermesi yeterli. Gelen şifreyle Vodafone FreeZone Kaçan Filmler Festivali'nde iki hediye bilet alınabilecek.



Vodafone FreeZone'la 25 yaş ve altındaki gençlerin ihtiyaçlarına karşılık veren ürün ve servislerle hayatlarında fark yaratmak üzere çalıştıklarını belirten Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, "Sinemanın, gençlerin sosyal hayatlarında en sevdikleri ve en çok vakit ayırdıkları aktivitelerden biri olmasından hareketle, geçen yıl "Türkiye'nin En Kapsamlı Sinema Kampanyası'nı hayata geçirdik. Vodafone FreeZone'lu gençler 40'tan fazla şehirde, 130'dan fazla sinemada bir bilet aldıklarında bir bilet hediye kazanıyorlar. Sinema alanındaki projelerimizi Film sponsorlukları, özel gösterimler ve Filmekimi kampanyasıyla genişlettik" değerlendirmesini yaptı.



'Vodafone FreeZone Kaçan Filmler Festivali'yle gençlerin ihtiyaçlarına çözüm ürettiklerini dile getiren Uysal, "Kaçan Filmler Festivali ile gençlerin, ders, sınav ve bütçe gibi sebeplerle kaçırdıkları hit filmleri yeniden vizyona getiriyoruz. Facebook sayfamızdaki Özgür Anket'te favori filmlerini oylayan gençler, dört film seçtiler ve festival programını bizzat oluşturdular. 21-24 Ekim arasında gerçekleşecek festivalde, Vodafone FreeZone'lular istedikleri bir filme çift kişilik hediye bilet de kazanacaklar. Sinema alanındaki projelerimiz ve gençlere sunduğumuz avantajlar devam edecek. Bu vesileyle, tüm gençleri FreeZone'un özgür dünyasına davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin