Kaçakçı iPhone'ları vücuduna bantlayıp dolaştı. Yürüyemeyince gümrük memurları tarafından yakalandı: Üst aramasında vücuduna bantlanmış 68 iPhone çıktı!

Kaçakçıların yöntemleri ağızları açıkta bırakmaya devam ediyor. Gümrük memurları bir adamın hareketlerinde tuhaflık tespit etti. Yürüyüşünde bir gariplik olan, aksayan ve çok yavaş hareket eden şüpheliye yapılan üst aramasında vücuduna yapıştırılmış 68 adet iPhone çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Kaçakçı iPhone'ları vücuduna bantlayıp dolaştı. Yürüyemeyince gümrük memurları tarafından yakalandı: Üst aramasında vücuduna bantlanmış 68 iPhone çıktı!

Çin Gong Bei kentinde gümrük memurları çok tuhaf bir kaçakçılık olayını ortaya çıkardı. Gümrük memurları bir kişinin yürüyüşünden ve çok yavaş hareketlerinden şüphelenerek izlemeye başladı. Şüphelinin normal insanlar gibi davranmadığını fark eden gümrük memurları adamı durdurarak üst araması yaptı. 

WebTekno'da yer alan habere göre gümrük memurları arama sırasında beklenmedik bir durumla karşılaştı. Şüphelinin 68 iPhone'u kaçırmaya çalıştığı tespit edildi

KARNINDA, BELİNDE, BACAKLARINDA...

Üst araması sonucunda, şüpheli kaçakçının karnında, belinde ve bacaklarında onlarca iPhone sakladığı tespit edildi. Memurlar konu ile ilgili bir model bilgisi paylaşmadı ancak kaçakçının üzerinde toplam 68 adet iPhone bulunduğu açıklandı. 

Gümrük memurları konu ile ilgili soruşturmanın devam ettiğini vurguladı. Telefonların ikinci el olduğu tespit edilirken kaçakçının iPhone'ları nereden aldığı ve nereye götürmeye çalıştığı merak ediliyor.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin