Kaç eşi ve sevgilisi var inanamayacaksınız. 8 eşi ve 7 sevgilisi olan Kenyalı adamın 100'den fazla çocuğu var

Kenya'da yaşayan bir adam eşi ve sevgililerinin sayısı ille dikkat çekiyor. 8 eşi, 7 sevgilisi olan adamın tam 107 çocuğu var.

Google Haberlere Abone ol
Kaç eşi ve sevgilisi var inanamayacaksınız. 8 eşi ve 7 sevgilisi olan Kenyalı adamın 100'den fazla çocuğu var

63 yaşındaki 63 yaşındaki David Zakayo Kalukhana isimli bir adam çokeşli hayatı sayesinde sosyal medyada gündem yaratmayı başardı. Kenya'da yaşayan adamın 8 eşi, 7 sevgilisi var tam 107 de çocuğu var. Çocuklarının bazılarının adını hatırlamadığını ifade eden Kalukhana çokeşli hayatının “Tek bir kadın tarafından yönetilmeyecek kadar zekiyim” sözleriyle anlattı.

'Birçok eşe ihtiyacım var'

Sunday Nation’a konuşan Kalukhana, “Benimki gibi bir kafayı bir kadın yönetilemez. Hareket kolaylığı için daha küçük parçalara bölünmesi gerekn bir mır çuvali gibiyim. Kafamın içinde beyin ve fikir miktarını yönetebilmeleri için birçok eşe ihtiyacım var. Bir için fazla akıllıyım” dedi.

Kalukhana, geniş ailesinin geçimini çiftçilikle uğraşarak kazandığını söyledi. Her ay kazancını eşleri arasında bölüştürdüğünü ifade eden Kalukhana, “Çiftçilik yapmadığım zamanlarda insanların evlerinin etrafına taş çitler inşa etmek de dahil olmak üzere küçük işleri yapıyorum. İş iyi para kazandırıyor. Ben hayatta olduğum sürece asla aç yatmayacaklar” diye konuştu.

'Eğitim almalarını sağlamaya çalışıyorum'

Daha fazla eşe sahip olma arzusunun içinde olduğunu ifade eden Kalukhana, “1987 yılında ilk eşim Jesca Asembo ile evlendiğimde onun göreve uygun olmadığını hissettim. Daha fazlasını ekledim ama hâlâ daha fazlasını ekleme isteğim var. Okul çağına giden tüm çocuklarım okula gidiyor. Gelecekleri için eğitim almalarını sağlamaya çalışıyorum” ifadelerini kullandı.

'Kocamı seviyorum'

Kalukhana’ın ilk eşi Asembo, “Kocamı seviyorum ve önemli olan da bu. Ek eşler getirse bile, onu anladığım için rahatsız olmayacağım. O sorumlu bir adam ve yaptığı her şey her zaman doğru çünkü ne yapacağına karar vermek için zaman harcıyor” diye konuştu

Etiketler sevgili kenya çocuk
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin