Kabin memurundan uçakta skandal hareket. Görüntüler ortaya çıktı. Yolcunun etek altının fotoğrafını çekti

Meksika’da hizmet veren Aeromexico isimli havayolunda büyük bir skandal yaşandı. Tarifeli bir yolcu uçağına biniş sırasında kabin memeur kadın yolcunun etek altı fotoğrafını çekerken yakalandı. O anların saniye saniye görüntüsü ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Kabin memurundan uçakta skandal hareket. Görüntüler ortaya çıktı. Yolcunun etek altının fotoğrafını çekti

Meksika’da hizmet veren Aeromexico isimli havayolu şirketi uluslararası kamuoyunda gündem oldu. Olayın sebebi ise önceki gün sosyal medyada yayınlanan bir video görüntüsü.

Havacılık alanında yaptığı haberlerle tanınan Ximena Garmendia tarafından paylaşılan videoda, yolcular uçağa bindiği sırada yere eğilen ve dolabı düzenliyormuş gibi görünen erkek bir kabin memuru diğer eliyle de telefonunun kamerasını etek giyen genç bir kadının altına tutuyor.

İsmi açıklanmayan kabin memuru hakkında soruşturma başlatıldı.

Genç kadını adeta taciz eden ve görüntü almaya çalışan adam büyük tepki çekti. Başka bir yolcunun uyarmasıyla olay kısa sürede büyürken sosyal medyadan da çok büyük tepkiler geldi. Havayolu şirketi kabin memurunun açığa alındığını ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Şirket, “Çalışanın tutumundan üzüntü duyuyoruz ve şirketin davranış kurallarına uymadığı için yasal süreci başlattık. Meksika Havacılık Uçuş Görevlileri Sendikası ile mutabık kalarak operasyonlarımızda hiçbir uygunsuz davranışa izin vermeyeceğiz” duyurusunu yaptı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin