Kabataş görüntüleri yayınlandı, gazeteciye tepki yağdı! 'İzlediğini anlamıyor'!

Kabataş'ta saldırıya uğradığını belirten türbanlı kadının iddialarının gerçek dışı çıkmasıyla, kadını destekleyen gazeteciler ağır eleştirilere maruz kaldı.

Google Haberlere Abone ol
Kabataş görüntüleri yayınlandı, gazeteciye tepki yağdı! 'İzlediğini anlamıyor'!

Gezi Parkı eylemleri sırasında Kabataş'ta eylemciler tarafından darp edildiği iddia edilen başörtülü kadının görüntülerine ulaşıldı. 



Kanal D'de yayınlanan görüntülerle türbanlı kadının dayak yediği yönündeki iddialarının gerçek dışı olduğu ortaya çıktı.



Hürriyet yazarı İsmet Berkan o dönemde saldırı iddialarının doğru olduğunu ve görüntüleri izlediğini belirtmişti.



Kabataş görüntülerinin yayınlanmasının ardından NTV'ye konuşan Berkan, kendisinde o dönemde olayın taciz olduğuna yönelik bir kanaat oluştuğunu belirtti. 



O dönemde gazeteci Balçiçek İlter de şiddete uğradığını iddia eden kadınla röportaj yapmıştı. İlter, iddiaların gerçek dışı çıkmasının ardından "Kabataş görüntülerini izledim. Ayıp bana ait değil, 'Kadının beyanı esastır' diyerek dinlediğimiz Zehra hanıma aittir. Açıklama yapmak zorundadır" açıklamasını yaptı.



Konuyla ilgili olarak gazetecilere Twitter'dan tepki mesajları yağdı. İşte o mesajlar:



Barış Atay ‏@barisatay  Evet @ismet_berkan'ın anlatımı daha bir arabeskti ama @Balciceki'in de Kabataş yalanına ortak olduğunu unutmamak lazım...



Amberin Zaman ‏@amberinzaman  Bu görüntüler İsmet Berkan'ın gördüm dedikleri ile aynı olamaz."Araba devrilmişti" dedi: KABATAŞ İDDİASI KAMERADA YOK



hilmi hacaloğlu ‏@hilmihacaloglu O gecen Aykiri Sorular'da gunah cikardi. Lakin devrilmis bebek arabasindan bahsediyordu. O nerede acaba??  “@geronimoapo: @ismet_berkan ?”



Mümtaz İdil ‏@mumtazidil Elif Çakır'ı anlarım, gönlünden geçen fantezileri ekranda görmeyi çok istemiştir de, gördüğünü söyleyen İsmet Berkan ne olacak?



eskici ‏@eskici17 Sol basın İsmet Berkan ve Balçiçeği o gazetelerde ki bir kaç köşe yazarı hariç eleştirmedi ve hala da bunları eleştirirken elleri titriyor.



mehmet esen ‏@mehmetesen İsmet berkan o bir radikal !



Dogan Duru ‏@doganduru İsmet Berkan'a film önerisi yapmayın. İzlediğini anlamıyor.



selda alkan ‏@seldalkan elif çakır, balçiçek ilter ve ismet berkan'ın ellerinde ölen çocukların kanı var. onların yarattığı algı sayesinde şiddet körüklendi.



saydam... ‏@madxclaim Özür bekliyoruz, az da utanma @ismet_berkan



Engin Bas ‏@enginbas İsmet Berkan @ismet_berkan Tarafta, Star'da, Türkiye'de,Akit'te yazsa anlarım. Ama bu durum ile ilgili Hürriyet açıklama yapmak zorunda...






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin