"Kaba kuvvet rüşvetten daha ahlaklı"

Cuma geceler TRT ekranlarında yayınlanan Kadir Çöpdemir'in sunduğu Koptu Geliyor'da Hüseyin Avni Danyal'ın sözleri izleyenleri şaşırttı.

Google Haberlere Abone ol
"Kaba kuvvet rüşvetten daha ahlaklı"

Kadir Çöpdemir Koptu Geliyor Show'un bu haftaki konukları; “Eksik Sayfalar” filminin oyuncularından Hüseyin Avni Danyal, Tolga Güleç, Ebru Şahin ve Tuvana Türkay, ve Pop şarkıcısı Altay oldu.



"KABA KUVVET RÜŞVETTEN DAHA AHLAKLI"



Oyuncu Hüseyin Avni Danyal, kendisine sorulan sorulara verdiği ilginç cevaplarla izleyenlerin alkışını topladı. Özellikle “kaba kuvvet mi, rüşvet mi?” sorusunda oldukça zorlanan Hüseyin Avni Danyal, en sonunda “kaba kuvvet rüşvetten daha ahlaklı bir şey” diyerek bu şıkkı tercih etti.



Bir hayranının kendisi için “sesiyle nişanlanır, bakışıyla evlenir, gülüşüyle gezerim” cümlesine inanmakta güçlük çeken ve iltifatın dozu karşısında mahçup olan Hüseyin Avni Danyal, Kadir Çöpdemir’den bu cümlenin gerçekliği için teminat istedi.



ALTAY'DAN YENİ ALBÜM

 

Program Altay’ın yeni albümünden “Canım” isimli parçasıyla resmi açılışını yaptı. Porgram sonunda Altay’ın programın başında seslendirdiği “Canım” isimli parçasıyla kapanış yapıldı.



TUVANA TÜRKAY’DAN KADİR ÇÖPDEMİR’E ŞAŞIRTAN HEDİYE



Ufak bir talihsizlikten dolayı uçağını kaçıran ve programa 10. dakikada dahil olan Eksik Sayfalar filmi oyuncusu Tuvana Türkay Kadir Çöpdemir’e hediye olarak bir masaj aleti getirdikten sonra canlı yayın sırasında Kadir Çöpdemir ve Altay birbirlerine masaj yaptı.



Kadir Çöpdemir'in sunduğu Koptu Geliyor Show her cuma gecesi TRT1 ekranlarında yayınlanıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin