Kaan Sekban'dan bomba açıklamalar: 'Egoları tavan ama beleşçilikte sınır yok'

Kaan Sekban, Gazeteci Ali Eyüboğlu ile televizyoncu İlkay Buharalı’nın birlikte hazırladıkları Türkiye’nin ilk canlı yayınlanan magazin programı 'Magazin Noteri'nin konuğu oldu.

Google Haberlere Abone ol
Kaan Sekban'dan bomba açıklamalar: 'Egoları tavan ama beleşçilikte sınır yok'

10 yıllık bankacılık serüveninin sonunda terfi etmek ve zam almaya çalışırken işten atılan, hayalini kurduğu gibi bir oyuncu olamayınca stand up gösterisi hazırlamaya ve başından geçenleri anlatmaya başlayan, üstelik 'Saçmalar' gösterisi kapalı gişe oynayan komedyen Kaan Sekban, ilk kez bir magazin programına konuk oldu.

Gazeteci Ali Eyüboğlu ile televizyoncu İlkay Buharalı’nın birlikte hazırladıkları Türkiye’nin ilk canlı yayınlanan magazin programı 'Magazin Noteri'nin konuğu olan Kaan Sekban, özellikle de ünlüler ile ilgili açıklamaları ile programa damgasını vurdu.

'EGOLARI TAVAN AMA BELEŞÇİLİKTE SINIR YOK'

İlkay Buharalı’nın “Bir röportajında 'gösteri dünyasında egonun tillahı var' demişsin, ne demek istedin?" sorusu üzerine Kaan Sekban, şunları söyledi:

"Bazen benim gösterilerime bazı ünlüler geliyor. Kendileri gelmek istiyorlar ve davetiye istiyorlar. Nezaketen davetiye ile geldiğin bir yerde bir paylaşım yapman en azından bir teşekkür mesajı atman lazım. Her şeyi paylaşan insanlar, hiçbir şey paylaşmadan, bir mesaj bile atmadan giden insanlar var. Ben de buna çıldırıyorum. Ayıp çünkü. Bence bunlar egodan, ve kıskançlıktan. Yahu ekibi için 8 kişilik davetiye isteyen ünlü var. Ve paylaşımı da geçtim, bir mesaj bile atmadan giden... Tamamen kıskançlık ama beleşçilikte sınır yok."

HANGİ ÜNLÜYÜ TAKİBİ BIRAKIP, 'ANNEMİ BİLE TAKİP ETMİYORUM' DEDİ

Ali Eyüboğlu, stand up şovu 'Saçmalar'da Orhan Gencebay’ın eşi Sevim Emre ile ilgili de bir espiri yapan Kaan Sekban’a, neden Sevim Emre’yi takip etmeyi bıraktığını da sordu. Sevim Emre ile konuştuğunu söyleyen Eyüboğlu, "Kaan 'annemi bile takip etmiyorum' demiş, ama Sevim Emre takip ettiklerinin listesini attı bana dumur oldum, hiç beklemiyordum." dedi.

Kaan Sekban ise; “Sevim Emre ile çok tatlı bir iletişimimiz vardı ama sanırım çok paylaşım yaptığı bir dönemdi ve sürekli önüme düşüyordu. Oysa takibi bıraktım ama yine girip bakıyorum. Fakat o siyasi bir şeyden takibi bıraktım diye düşündü. Sonra takibe de aldım ama kırıldı bir kere. Annemi takip etmeme meselesi de çok komik; sürekli aynı balkonda aynı paylaşımları yapıyordu, onu da takibi bıraktım. Ve o da bana ‘aa beni nasıl takip etmezsin yazmıştı,’ paylaşmıştım. Takip ettiğimi seviyorum, takip etmediğimi sevmiyorum gibi bir şey asla yok. Ben Sevim Emre’yi çok seviyorum, kırdıysam özür diliyorum” sözleri ile konuya açıklık getirerek Sevim Emre’den özür diledi.

İzlemek için TIKLAYIN

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin